Sayfa 411/1002 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Afad : Deprem sonrasında, büyüklüğü 4’ün üzerinde 21 olmak üzere, toplam 144 artçı sarsıntı yaşanmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Kap : Borsa İstanbul

Payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören ve 06/04/2020 tarihinde uyarılan Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin faaliyetinin bulunmaması nedeniyle Kotasyon Yönergesi'nin 25/1-e maddesi kapsamında Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kap : Payları Yakın İzleme Pazarında işlem gören ve 06/04/2020 tarihinde uyarılan Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.'nin faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansal durumunun bozulmuş olması nedeniyle Kotasyon Yönergesinin 23/1-d maddesi kapsamında Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Kap : Payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören ve 06/04/2020 tarihinde uyarılan Egeli &Co Enerji Yatırımları A.Ş.'nin faaliyetini devam ettiremeyecek seviyede finansal durumunun bozulmuş olması nedeniyle Kotasyon Yönergesi'nin 23/1-d maddesi kapsamında Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

8. Çünkü Türkiye ye yatırım yapmayın diyen birileri var. Türkiye ye yatırım yapanları fena dövdüler. Her şeyinizi satın ve gidin dediler. Buradaki olay tamamen siyasi . Pandemide. Üzerine tüy dikti. Bide bizim millet kadar elin malını seven bir millet yok.
    Araba alman olsun telefon ayfon olsun. Kıyafetim yabancı marka olsun. Bunların da bedeli develiasyon.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 411/1002 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •