Sayfa 411/1008 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Vıop LVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şeyhlik neden kan bağıyla geçiyor,anlayamadım.

Bildiğin dünyevi krallik bu.Kral gibi yaşayınca, lüks, konfor ve mal bol olunca bunun devri gerekiyor.Orada oğullar,kardeşler devreye giriyor

Şeyhlik ,bir hurma,hırka gibi yaşansaydı eminim KAN BAĞI ile geçmezdi.

2. İsrail Başbakanı Netanyahu, Müslüman ülkeleri tehdit etti.

Arap liderlerine söylüyorum, eğer iktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sabah koc ve froto ya büyük ihtimal satış gelir. Yatırım iptali haberi sebebi ile. Elinde olupta konuyu bilmeyen varsa dikkat etsin.

Thy yi yarın büyük ihtimal kaldırırlar. Hem yeni yatırım haberi düştü,hem de cuma dediğim gibi Citi son 1 haftada çok mal aldı.

Mühendislik planı yarın için yaklaşık bence bu..
    yabancının son 2 hafta en çok mal aldığı tahta tuprs.. sonra thyao, bimas, asels falan, bankalarda ise geçen hafta sattılar.. bana öyle geliyor ki, ağustos başından beri süren yabancı satış furyası sona erdi, bundan sonra daha ziyade alış tarafında göreceğiz..

yarın için artı kapanış bekliyorum, kchol-froto satış yiyebilir ama çok etkilemez genel piyasayı, thyao ise alıcılı olursa endeksi sürükler

yeni keşife ne hacet.. inandığınız tanrılar size akıl vermiş.. onu kullansanıza

elin gavuru iki tene fosil bulmuş ona mı inancaz..

ademden bu yana..

herşeyin ismi öretilerek.... gelen ilk peygamber..

ama gel görki .. heyhattt...

tekerlek m.ö 3500 senesinde icad edilebilmiş

yaaa bak allahın işine..

ademden gelen ilk insanlık.... 2 tane kayayı birleştirip barınakta yaşamayı akıl edememişlerde.. gitmişler metrelerce yükseklikteki mağaralarda yaşamışlar )

dedelerinden kalan kemikleri başka kemiklerle bileyip milyonlarca sene geyik peşinde koşmuşlar..

işte böyle...

fosile ne hacet..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İsrail Başbakanı Netanyahu, Müslüman ülkeleri tehdit etti.

Arap liderlerine söylüyorum, eğer iktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek.
    Minnacık bir gurur emaresi varsa cevap verirler
    Ama veremezler
    Adam demiş,benim sayemde(ABD)oradasınız

Trump, ''ey kral (suud kralına)benim sayemde oradasın,demişti.
    Son düzenleme : ABKA; 13-11-2023 saat: 00:57.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Askerlikte bir deyim vardi:Burada kedi aslanı boğar, diye...

12 milyonluk Israil 600 milyonluk Arap devletlerine meydan okuyor...Gerçi kedinin arkasındaki güç (abd) nin gölgesi bile bu liderleri korkutuyor...

Belki Gazze yok olacak..Ama arap liderlerin kendi pozisyonlarını korumak için yaptığı bu ihaneti ,arap halkı nesiller boyu unutmayacak.

gece güzel gidiyor. bu tür eserler..

https://www.youtube.com/watch?v=RMvu-iaBcAU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Eğer endeks uygunsa ve hisse alacaksam bu sıralar şuna da dikkat ediyorum.

Hisse aşağı geldiği veya yatay kaldığı zamanda takasına bakıyorum...

Hisse yükselirken malın toplanmasından daha anlamlı oluyor.Hisse yükselirken alışlar altta kaldığından adamlar birden bu kara satabiliyor.THYAO da son 20 günde net para girişi var..ama fiyat sürekli yükselmiş.

Bu alımlar devam edebilir ama bazende hazretleri karda olduğundan GÜMMMM yapabiliyor.

TAKAS-PASTA 10 tane ali-cengiz oyunu var.Ama alışkanlık bazen can sıkıntısından baktığım oluyor.

Sayfa 411/1008 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •