Sayfa 411/1000 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bence derdi para değil.. zevkine yapıyor

para olsa idi, çoktan yırtmıştık
    Isiniyorsa problem yok da. Ya isinmiyorsa

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Adamlar ona kayyum buna kayyum keseri almışlar Türkiye yi yontuyorlar. Demokrasi önceliği olan yabancı olsam sittin sene gelmem. Dersin ki Cin de demokrasi mi var oraya senelerce yatırım yaptılar niye olmasın. Şimdi yapmıyorlar derim ben de... Demokrasi vb takmayan para sahibi olsam yine gelmem. Para istediğin adamlar Yahudi lobisi.. onlara da kalayi basiyorsun... Sittiredin borsayı ilk gece hakkı gelse bir nane olmaz ülkede. Kalkınmış toplum olamayacağız. Tarikat, mafya vb saçmalıkları altın çağını yaşayan ülke... Zombilesmis toplumla nasıl olacak bu iş anlamadım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bundan sonra bizim borsada bazı şeyler değişene kadar 3 ay orta vade 6 ay uzun vade ben bu stratejimi uyguyalı çok oldu.Gelelim siyasete bence Bahçeliyi Apo çıkışı ile terste bıraktılar bu kayyum atamaları ile , iç siyasette karışıcak gibi bu yüzden en küçük yukarı hareket satış olarak kullanılıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bundan sonra bizim borsada bazı şeyler değişene kadar 3 ay orta vade 6 ay uzun vade ben bu stratejimi uyguyalı çok oldu.Gelelim siyasete bence Bahçeliyi Apo çıkışı ile terste bıraktılar bu kayyum atamaları ile , iç siyasette karışıcak gibi bu yüzden en küçük yukarı hareket satış olarak kullanılıyor.
    Bence bahçelinin çıkışıyla bahçeliyi imha edip ozguru ofsayta düşürdüler. Apo seviciler iyot gibi çıktı ortaya.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Farketmez ki yemişim apo yu... O konuyu buna bağla , diğerini ötekine... Bitmez ki... Adaletli mi değil mi ona bakmak gerekir. Apo hayır demiş kandil bunu demiş ona göre ben de bunu yapıyorum diye kendi vatandasini ezerek olmaz ki... Adam bana kıl olsa idam ettirse ne olacak? İdam cezası yok deme çünkü yasa takan yok. Beni koruyacak birşey yok ki... Fetoş ta aynısını yapardı.

siyasi görüşleri sonra okuyacağım

spot düşüncem :

BOFA'nın yanında satıcı yok... tek kendi satıcı... herkeş ALICI

bu tip durumlarda, biz hüstadlar şunu bekleriz

hiç almamış gibi satarlar...

hiç satmamış gibi alırlar

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bence bahçelinin çıkışıyla bahçeliyi imha edip ozguru ofsayta düşürdüler. Apo seviciler iyot gibi çıktı ortaya.
    Özgür hala yerel seçim sarhoşluğunda ağzından çıkacakları heyecanlanmadan 2 kere düşünücen doğru yerde doğru zamanda kendini ifade edemezsen bu duruma düşersin ama aklı selim kişiler uyarmışki bu işlerin bu Ak parti ile böyle yürümeyeceğini anladı son olan olaylardan sonra.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yeni oturduğum üçün alamadım ama

1008xxx lerden herkeş lönk mü ?

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Farketmez ki yemişim apo yu... O konuyu buna bağla , diğerini ötekine... Bitmez ki... Adaletli mi değil mi ona bakmak gerekir. Apo hayır demiş kandil bunu demiş ona göre ben de bunu yapıyorum diye kendi vatandasini ezerek olmaz ki... Adam bana kıl olsa idam ettirse ne olacak? İdam cezası yok deme çünkü yasa takan yok. Beni koruyacak birşey yok ki... Fetoş ta aynısını yapardı.

O iş öyle değil bana göre 2007 milliyetçi bir parti lideri ip atıp asın denilen teröristi bugun muhatap alıp mecliste gelsin konuşsun dedirtiyorsan arkasından bunlar teröristlerle konuşmuş vs vs vs iddialarla kayyum atamaları yaparsan bu iş kime yarar bak milletin içinde olan kişilerden RTE teröristlere aman vermedi diye konuşanlar var oyun büyük burada bazı siyasi partiler milliyetçilikle dizayn edilmeye çalışıla bilirler.
    mhp den ayrılanların iyi parti ile dizaynı gibi şimdi bu ok Yavuz beyin partisi üzerine olabilir kamu oyu desteği gelirse
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 411/1000 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •