çok zor zaman , yanlışları savunan yanlılar , ayrıştık , ikiye bölündük , kör tutuğunu ,topal yakaladığını ......... zaman , sancılı sürece girdik , umarım doğru ilacı bulma yönünde çabalarız , gidişat gidişat değil![]()
çok zor zaman , yanlışları savunan yanlılar , ayrıştık , ikiye bölündük , kör tutuğunu ,topal yakaladığını ......... zaman , sancılı sürece girdik , umarım doğru ilacı bulma yönünde çabalarız , gidişat gidişat değil![]()
geçen hafta içi 25 oranı aldım , ben memnun değilim ama forumdaki çaylalar nasıl olur nereden aldın , belirttiğin bankada böyle oran yokmuş gibi yaklaşımlar . işte kör tuttuğu zamandayız
Mevduatta %50 oran almadıysak paramız reel olarak erimiş demektir , tl 2018 den bu yana dayak diyor ve yerden kalkamıyor
artık kazancıda geçtim huzur istiyorum bu zavallı ülkemde
asıl mesele dolardamı kalmak .faizdemı.dolar bır cıkıp yataya sarıyor.bence ıkısınıde kullanmak lazım.veya hep yuksek faızı kovalamak.
25 veren banka hangısı daha ogrenemedık![]()
Parayı park etmek hiç bu kadar stresli olmamıştı hangi kararı verirsen ver doğru mu yaptım acaba diye kafana takıyorsun ne güzel 32 gün mevduat yapıp şubede çayımızı içip evimize dönerdik şimdi ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz
2-5-10 yilliklar tavana giderken faiz indirme nasil olacak ? Yatirim sirketlerinden bu tahviller alinabiliyormu ?
https://www.google.com/amp/s/tr.euro...piyonu-turkiye
Elektrik ve doğal gaz fiyatları: Avrupa'da son iki yılda en fazla zam yapan ülke Türkiye
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri