Sayfa 413/1002 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    11 den 18 e gitmesi yani size göre düzken normaldi düşünce mi yanlis oldu. Sanırsın 30 milyar USD talep geldi satıştan fazlada kur bir anda 18 oldu. Graflar bir sebep bulup dusecegim diye bas bas bağırıyordu. Olan aşırı alimin en abartılı hali diyordu. Gerçekten ortada bu gerçekler varken şu an kaç olsa normal derdiniz?

Tamam ekonomi kötü yönetildi vs saçma program söylem doğru.

Real 5.5 Ken 25 30 a gidecek kadar temel hangi veri vardı?

Bir de bakan bu olaydan bir hafta on gün önce böyle bir çalışmadan bahsetti, teknik patlamış, ne bekliyordunuz?
    Sorunun kaynağı faizdi. 0,64 faiz sonrası nasıl konut fiyatları kopup gittiyse. Vatandaş faiz indirimi nedeniyle elindeki tl’yi tüketmeye çalıştı. Bu süreçte sadece dolar değil ne varsa alındı.
    Zaten çözümün temelindede tl ne kadar değer kaybederse kaybetsin dolar cinsinden size kayıp yaşatmayacağız taahhüdü var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku

Şu dolar hesabına giren parayı söylesinler.. ben onu merak ediyorum esas... ama tabi ayrı ayrı söylemezler, total söylerler programın başarısına zeval gelmesin diye
    885 milyon usd, perşembe

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yılbaşına kadar süreleri var; ne kadar basabilirlerse bassınlar şu bir haftada... 9'a inecekmiş ya hani
    Yılbaşından sonra yurtdışı filan da işbaşı yapınca bu sistemi patlatmak için akla geldik gelmedik bin tane yöntem bulunur...
    Bu işin sonunda hep beraber TL'de olan, dolarda olan, bu sistemde olan herkes dahil; çok büyük kaybedicez...Çok değil 3 ay önce 2-3 puan faizle halledilecek mesele bütün millete çok çok pahalıya mal oluyor, daha da olacak ne yazık ki...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    885 milyon usd, perşembe

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    10 milyar TL'nin kapanış kurundan çevirirsen dolar karşılığı kaç edeceği o; sisteme giren dolar değil...

https://twitter.com/zerohedge/status...09730016669704
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Panik halinde yeni sisteme para geçmez. Dolarda uzun süreli yükseliş emareleri olması gerekir.

Tekrar 18 olunca 18 den satmak veya almak yerine hemen TL DEM'e geçip daha yükselirse dolardan, düşer ise ana para + faizden yararlanılabilir.

Yine çok düşer ise direkt dolar almak yerine bu hesaba geçilir.

Dolar ortada iken beklemek ve alternatif fırsatları takip etmek daha makul bir strateji olabilir

Bakan Nebati artık insanlar dolardaki hareketleri daha dikkatli takip edecekler dedi sanki. Okulda hocası Özal doları getirdi ve Homus Economicus doğdu demiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    valla gece operasyonunu yemiş bir vatandaş olarak bana düşen görev, 2 evim varsa 1 tanesini, arabam varsa onu %40 düşmüş dolara gömmek olacak..YASTIK YORGAN ALTINA HEMDE..ilanını vermişim acil diye..
    SEÇİME YASTIK ALTI DOLARLA GİRMEZSEM NE OLİYİM..hemide %40 düşüşmüş dolarla, alabilirsek yükselmeden
    Yastık altı filan aman diyim, bu işler için banka kasaları var kiralık...

7. Hala dolar ucuz alım fırsatı olur diyenler var. Ya arkadaş bizim vatandaşın kaçının düşerken ya da düşükken aldığını gördünüz? Söylenen şey şu sen dolara bakma dolar artarsa da ben senin zararını tazmin ederim. Yani dolara ilave alım talebi gelmez bana göre. Bu vesile ile dolarda 2022 yıl sonuma kadar fazla bir oynaklık beklemem. Ancak politika faizin düşüşünde aceleci davranırlarsa o vakit dolarda hareketlenme olabilir. Faizi enflasyonu yüksek olan ülkelerde dolarda uzun vadeli teknik de çalışmaz onu da söyleyim. Ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 413/1002 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •