burada ne demek istiyorsunuz? Yüce Allah ın gerçekleri nelerdir? Ümmet tuzağını açabilir misiniz? atalarımızın dini derken Osmanlı zamanını mı yoksa başka bir dönemi mi kastediyorsunuz.
başka bir dönemse neden böyle bir şey yazmak ihtiyacı hissettiniz? yazılarınızı anlamak son derece zor maalesef..nokta, virgül, soru işareti falan koysanız iyi olur aralara![]()
Türkiyede Şekerbank diye bir banka vardır, 71 yıllık bir bankadır ne kokar ne de bulaşır, nedir ne yapar bilinmez.
Açın interneti batmış bankalar hakkında bile destanlık bilgi bulursunuz, Şekerbank için asla bir şey yoktur.
En son Kazaklara satıldı falan denmiş sonrası yine yok, Wikide ise 3 satırlık bir bilgi var.
Ne şubesi vardır ne de ATM'si, herhalde ilk defa ATM'sini Eskişehirde gördüm.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
G. Amed abi, yazdıklarımı götünle değil gözünlen okusan, ben yaygın, ismi bilinen, kullanılan, gazetelerde bahsi geçen bir banka olmadığını söylüyorum.
Ömründe kaç defa girdin Şekerbanka, hiç işin düştü mü?
Medya denilebilecek hiç bir gazetede ismi dahi geçmiyor, yok Afyon Postası yok, Fethiye Pastası gibi yerel gazetelerde s i k t i r i c i haberleri var.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
sekerbank tarim yapanlarla is yapar musterilerinin cogu ciftci veya hayvancilikla ugrasir
O yuzden Izmir in ilcelerinde subeleri var
Benim isim dusmedi cunku ciftci degilim subesi sehir merkezlerinde pek olmaz cunku sehir merkezinde ciftci olmaz Izmir haric
Bilmedigin konuda gotunden uydurma. Bosuna got demiyorlar sana
Yer İmleri