Sayfa 414/999 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bizim insanımızda empati duygusu yok gibidir. Sözde islama inanırız ama her türlü bencilliğimize de inançlarımızı kılıf ederiz. Açık açık '' ben şu eğitimi aldım, bu işi yapıyorum.Bu işin bu ülkede karşılığı şudur '' diyemiyoruz. Örneğin,İlkokul mezunu adam hastanede şirket elemanı temizlikçi iken '' kardeşim doktor dediğin adam ne yapıyor, oturduğu yerden ilaç yazıp parayı götürüyor, asıl işi biz yapıyoruz. '' diyebiliyor. Peşinden döner sermaye den pay istiyor. Etrafındaki insanların çoğu da onun zihniyetinden olunca , herkes kendi işini üstün görmeye başlıyor.

Bu 3600 ek gösterge fikri tamamen çalışanları birbirine düşürmek amaçlı ortaya atılmıştır. Bir ülkede sürekli maaş- ücret dengesi ile oynanmamalıdır. İnsanlar daha işe girmeden hangi maaş rejimine tabi olduğunu bilmeli ve sonradan rabbana rabbana dememeli.
    Din görevlisi, öğretmen ile polisin çalışma şartları bir mi ? ( işini düzgün yapanlar için ) Objektif baktığımda ; lojmanı olmayan cami yok. ama polis ve öğretmen lojman yüzü göremez. Sağlık çalışanları ise döner sermaye almakta ve diğerlerine göre maaşları tatmin edicidir. Biraz gerçekci olmak ve işsizliğin yüksek seviyede olduğunu unutmamak lazım.

Ayrilda gel 5.33
    Yakalim puroyu
    Zippo hazir bekliyor
    Hayir benzinde pahalli yandikca harciyor

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    kamyon arkası yazı ile cevap

Kıskanma çalış, sende bu hayata alış

Faizci de kazanamıyor. Enflasyon kaç, faiz kaç bir bak. Faizci dediğin insan ; kazandığı parayı çar çur etmeyen, özel zevklerinden feragat ederek biriktiren insandır. Onun birikimini kredi olarak kullanarak üretim yapanlar , istihdam sağlayanlar teşekkür ediyor.

Bu ülkede Bakarak ! para kazananlara takıl bence.
    Delinin biri taş atmış sadece...

4. TRSARCL22117

bunu nerden alabiliyoruz acaba

basitte 24.76 veriyor %10 stopajlı

ytd.

syg,

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    kamyon arkası yazı ile cevap

Kıskanma çalış, sende bu hayata alış

Faizci de kazanamıyor. Enflasyon kaç, faiz kaç bir bak. Faizci dediğin insan ; kazandığı parayı çar çur etmeyen, özel zevklerinden feragat ederek biriktiren insandır. Onun birikimini kredi olarak kullanarak üretim yapanlar , istihdam sağlayanlar teşekkür ediyor.

Bu ülkede Bakarak ! para kazananlara takıl bence.
    Eylül, Ekim 2018 de %33, %35 lerden sağlam firmaların özel sektör tahvillerini alanlar manyak kar yazıyor şimdi. 3 ayda bir kupon ödemeli. Aldığın faizi de koy faize, duble olsun. KAP bildirimlerinden kontrol edin, kupon ödemeleri gelen tahvilleri. Ne dolarcı, ne 3 ay, 6 ay bağlayan mevduatçı. En karlısı onlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    TRSARCL22117

ytd.

syg,
    Alamıyoruz, ben soruşturdum...Nitelikli (!) abiler alabiliyor sadece...Yedirmiyorlar özetle..

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    TRSARCL22117

ytd.

syg,
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu
    YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/739670
    Toplamda 1 milyon tl ya da karşılığı paran varsa, şu anki oranlara göre güzel seçim. Paranın hepsiyle tahvil almak zorunda da değilsin. Bu kadar param var benim üzerime demen yeterli.

Sayfa 414/999 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •