Sayfa 416/1027 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    petrolü sabitlediler o yüzden doların yükselişinin yansıması kısıtlı kalacak
    faizi son dkya kadar arttırmadılar yırtındılar enflasyona yansıtmamak için
    enflasyon yüksek çıkacak ama
    bu ay o kadar beklediğiniz gibi çıkmayabilir
    temmuz-ağustosta tavan yapacak.
    Ytd

2. Fener tavan açacak gibi. Rallici Başkan bugün eve pasta götürecek gibi. Ekmek olmadığı için çocuklar yine aç o ayrı konu tabi.

3. Merhaba arkadaşlar, uzun süredir okuyucuyu, üyeyim ama bebek, okul derken şifreyi unuttum yeniden donemeyince tekrar üye oldum. Yazdıklarınızı ilgiyle okuyorum, daha öncesinde yatırım aracı olarak vadeli ve bazı hisseleri almıştım ama şu anki süreçte bunlar çok ölü yatırımlar, dolar üzerine artırırken de sizleri gördüm yazdıklarınızı Bayadır okuyorum. Sizlerden öğreneceğim çok şey var bunu gördüm. Öncelikle bir sorum olsun. Banka üzerinden alım satım yapmak istesem hangisini tercih etmem gerekir? Ya da siz ne onerir siniz? Piyasadan çok farklı al sat arasındaki fark. Halkb maaş bankamız , piyasa durağan ise çok düşülen piyasa hareketlendiginde arayı çok acıyor. Normal bir durum müdür bu?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by poyyeb Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar, uzun süredir okuyucuyu, üyeyim ama bebek, okul derken şifreyi unuttum yeniden donemeyince tekrar üye oldum. Yazdıklarınızı ilgiyle okuyorum, daha öncesinde yatırım aracı olarak vadeli ve bazı hisseleri almıştım ama şu anki süreçte bunlar çok ölü yatırımlar, dolar üzerine artırırken de sizleri gördüm yazdıklarınızı Bayadır okuyorum. Sizlerden öğreneceğim çok şey var bunu gördüm. Öncelikle bir sorum olsun. Banka üzerinden alım satım yapmak istesem hangisini tercih etmem gerekir? Ya da siz ne onerir siniz? Piyasadan çok farklı al sat arasındaki fark. Halkb maaş bankamız , piyasa durağan ise çok düşülen piyasa hareketlendiginde arayı çok acıyor. Normal bir durum müdür bu?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Halkbankasi saat 18 e doğru makası iyice açıyor.

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Kur Mayıs ayında %9 artmış bunun yansıması olmayacak mı eflasyona. Eflasyonun sebebi sadece faiz değildir ki. Artı gıda başta olmak üzere fiyatlar baya uçtu Mayıs ayı içinde.

6.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    faizi son dakikaya kadar artırmadılar enflasyona yansıtmamak için nobel ödülü alır bu ifadeniz kesin

7. Eflasyon rakamı ayarı ile borsa yukarı kur aşağı yapaılacak gibi bugün. İzleyelim görelim bakalım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    faizi son dakikaya kadar artırmadılar enflasyona yansıtmamak için nobel ödülü alır bu ifadeniz kesin
    ne anlatmak istediğimi anlamadıysanız siz nobel alırsınız bu ifadenizle
    Ytd

Sayfa 416/1027 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •