Ankara Kuşu denilen p.iç bence adnanın adamı...
Ankara Kuşu denilen p.iç bence adnanın adamı...
https://ankahaber.net/haber/detay/da...uklandi_201189
Daltonlar çetesi uyuşturucu işiyle uğraşıyor!
QUOTE=serdarkazanci;6912102]Adnan Çolak gitse şirket mi batacak
Bu kadar zenginliği olan firmayı bırakarlar mı?[/QUOTE]
Madem firma paylaşılamıyor da borsada 10 yıldır neden kas kusturuyor? 3 tane babayiğit kaldırsın götürsün o zaman kağıdı. Geçin bunları. Ben bundan sonra olacakları da çok iyi biliyorum da susmak daha iyi şu an. Sadece şunu söyleyeyim her şey yeni basladi, onlar bizi hafife aldı ama biz ihtiyaçları olan tüm dersleri vereceğiz onlara. Vuk, tfrs, vergi deyip susayım.
Bugünkü haber sonrası suni bir düşüş fiyatında olması bir çok yatırımcının ilgisini çekme ihtimali var.
Yakında ilginç hareketler yaşanabilir.
Düeollo zamanı gelmiş.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Loras imtiyazlı hisselerle şirkete hakim durumda
İsterseniz geri kalan tüm hisseleri toplayın nafile...
Burada asparagas haberlerle sadece yatırımcıya zarar verirsiniz. Hisse fiyatının düşmesi veya çıkması bu adamların umrunda değil.
Lorasta şirketin el değiştirmesi için bir fırsat vardı. Fakat Adnan borsadan hisse alarak bunu engelledi...
937 milyon lot al nafile gardaşım...
Görüşeceğiz bakalım yakın zamanda, takeover olacak mı olmayacak mı? Ayrıca yalan haber neymiş? Ben söylediğim herşeyin noktası virgülüne kadar arkasındayım. Ben tahmin duyum vs yazmıyorum, olacakları biliyor ve yazıyorum. Ha birçok bildiğimi de bizim sürece zarar vereceği için yazmıyorum. Yatırımcıya zarar vermekmiş, siz açın da yıllardır yazdıklarınıza bakın, sizin gibi umut tacirlerinin yüzünden düştük bu çukura. Sizden alâ zarar veren mi olur? Fiyatın düşmesi yükselmesi umurlarında değil ben de sürekli aynı şeyi söylüyorum zaten. Zira malda değiller. 500 milyon kötü toplayan kağıdı götürür, şu an yüzde 80 kyde kağıt. tahtayı vermişler bir gomlekcinin eline 50 mio lotla kontrol etmeye çalışıyor sadece, onun kim olduğunu da biliyoruz, yakında siz de öğrenirsiniz.
Yer İmleri