Sayfa 417/999 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    nitelikli yatırımcı için gönderilen formu okudum ve reddettim anaparayı bile kaybetme riski varmış ve bunu bildiğimi ve imzaladığımı gösteren bir kağıt yolladılar imzalayamadım.
    Şekerbank batmadığı sürece Şeker Leasing'te, factoring'te, Çalık holding batmadığı sürece Aktif'te, Sabancı Holding batmadığı sürece Akbank, Halkbank batmadığı sürece Halk Gyo, Zorlu Holding batmadığı sürece Zorlu Factoring, Zorlu Enerji, Koç Holding batmadığı sürece Arçelik vs iştiraklerinden bono, tahvil almakta bir sakınca görmem. 100k üstüne güvence yok diye parayı mevduatlara bölersek o paraya da doğru düzgün oran vermezler. 1 milyon tl parayı düzgün oran almak için mevduata yatıran adam da 100k üstünde aynı riski alıyor demektir.

2. Bir an önce HAL yasasını çıkarsınlar bence. Yoksa Ankara veya İstanbul dan en az birisi kayıp bu gidişle.

HAL yasasını çıkarma işi acayip uzadı. Herhalde bazı milletvekillerimin menfaat veya çıkar ortaklığı var. Yoksa şimdiye 100 kere çıkardı yeni HAL yasası.

Tanzim mağazası kuyrukları moral bozucu.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Erken sevinme. kendi aralarında kavga başladı bak nolmuş.

Son dakika: AKP’den 3600 ek gösterge ile ilgili farklı açıklamalar
    AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan 3600 ek gösterge talebiyle ilgili Meclis takvimi uygun olursa seçimden önce çıkarılacak. dedi.

Bu açıklamadan dakikalar sonra konuşan bir diğer AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise 3600 ek göstergenin alelacele seçim öncesi getirilmesini etik olarak doğru bulmuyoruz.dedi.

2 grup başkan vekili farklı açıklama yapıyor. hangisine inanalım.

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bir an önce HAL yasasını çıkarsınlar bence. Yoksa Ankara veya İstanbul dan en az birisi kayıp bu gidişle.

HAL yasasını çıkarma işi acayip uzadı. Herhalde bazı milletvekillerimin menfaat veya çıkar ortaklığı var. Yoksa şimdiye 100 kere çıkardı yeni HAL yasası.

Tanzim mağazası kuyrukları moral bozucu.
    Domates ihracat fiyatı 1$...Bundan düşük nie satsınlar ? 1 dolara alıcısı olan bişeyi neden ucuza satsın adamlar...Şuan tanzim yerlerinde hep zararına satış var ya da maliyetine.

4. Türk Telekom'la ilgili araştırma önergesi reddedildi

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-207339h.htm

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Domates ihracat fiyatı 1$...Bundan düşük nie satsınlar ? 1 dolara alıcısı olan bişeyi neden ucuza satsın adamlar...Şuan tanzim yerlerinde hep zararına satış var ya da maliyetine.

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Enparada oranlar 19,25 inmiş...Şaka mı ?
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...69#post3147569

6. Enpara 18.75, bilmem neye 0.50 daha veriyor. Sen 0.50 yi al bilmem ne yap diyerek hesabımı kapıyorum. 6 gün içinde 3 tane dönüş var enparadan, hepsini çekiyorum. Ana param Mayıs ta dönecek, ozamana kadar ufak paralar bonoydu fondu oralarda en azından 24 almak varken, bakiyelerde büyük değilken küçük meblağ için bu risk önemsiz benim için.

İlaca %26 zam, tayyip bakkalda satılan mallar satıcılar faturayla değil başka bir belge ile zararına satılıyormuş, oda bulundu. Yani tayyip bakkaldan ucuza diye alınan MALların parası yine bizden çıkıyor. Böylece ampulün ülkenin varını yoğunu seçim için heba ettiğini birgün belki ampullerde anlar

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Enpara 18.75, bilmem neye 0.50 daha veriyor. Sen 0.50 yi al bilmem ne yap diyerek hesabımı kapıyorum. 6 gün içinde 3 tane dönüş var enparadan, hepsini çekiyorum. Ana param Mayıs ta dönecek, ozamana kadar ufak paralar bonoydu fondu oralarda en azından 24 almak varken, bakiyelerde büyük değilken küçük meblağ için bu risk önemsiz benim için.

İlaca %26 zam, tayyip bakkalda satılan mallar satıcılar faturayla değil başka bir belge ile zararına satılıyormuş, oda bulundu. Yani tayyip bakkaldan ucuza diye alınan MALların parası yine bizden çıkıyor. Böylece ampulün ülkenin varını yoğunu seçim için heba ettiğini birgün belki ampullerde anlar

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de kapatacağım Enpara hesabımı. Nasıl kapandığı hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bu son 3 ayda rezalet bir bankacılık sergilediler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Etkilendim.

Tskler,

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 417/999 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon