Kurt kişi geçirdi yediği ayazı unutmayacak bu sefer.anadoluda olabilir ama büyük şehirlerdeki emeklinin durumu perişan.ac kalınca sorguluyor artık.seyyanen 20 bnde zam gelse 3 ay sonra bu zam yagmuruyla eriyip gdecegini çok iyi biliyor emekli kk nün 17 bin liralik teklifini red etmenin pişmanlığını yaşıyor...
Büyük şehirlerde de Küçük şehirlerde de evi olmayan emekli kesimin durumu hiç iyi değil...Bu yaşlı kesim akşam yediğini unuttuğundan sandık başında yine maluma oy verecektir...Ben kadın programlarını seyretmeye başladıktan sonra toplumun seviyesini daha iyi anlıyorum...Hiç beklentim yok...
Bu gün lahmacun için kıyma alacaktım..Çarşıya çıkmayayım mahalle esnafından alayım dedim..Vitrinde 330 try olan kıymayı 350 kağıt yapmış...Mahalle esnafı olduğundan almadım a.q...
Toplumun seviyesi gerçekten çok düşük...Sorgulama yetilerini çoktan kaybetmişler...
Seçimden sonra bu asgari ücret falan eritilmesi lazım aksi taktirde ülkeye gelen Çimli oppo mu ne telefon üreticisi bile Mısıra kaçmış a.q...
https://shiftdelete.net/oppo-tuzla-uretim-tesisi-karari
tr de halkın % 70 sağ, % 30 sol görüşlüdür. özellikle sağ kesim fanatiktir ve sanılanın aksine tayyipçi filanda değildir. bunlar yada babaları bir zamanlar demirelci, erbakancı, özalcı, çillerci, mesutcu idi. yani sağda en güçlü kim varsa ona oy atarlar. ve amaç ülke iyi yönetilsin değildir. amaç kazanma duygusunun tatminidir. bırakın kazandıklarını sanmaya devam etsinler.
Yer İmleri