Sayfa 417/544 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 4347 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Viop LXV

1. BOSPOROS Yapıştır ayakkabı-pantolon-don gömlek-tişort -ceket
    Batan Gemide olur kardeş...!

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Orta uzunvadeli öngörü kabiliyeti yüksek Zdx&Lunar Soul abi var benim bildiğim bu alemde
    Maalesef benim öyle yeteneğim yok, ortavadeli öngörü kabiliyetim olsaydı varya üffff
    Bozkurt..yaz bi hisse tavana kadar çizelim birlikte...

pala mühendislik okumuş,belli.. teknik ressamlığıda oldukça iyi..

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ben sizin ve bu topiğin elini görüyorum.(hissediyorum)
    Ben sizce badem miyim? Müneccimiyim?Veya...?
    benim elimi görmen için benim hesaplarımı tutman gerekir ,sistemi bu piyasada yönetmek için şuanda para gerekli büyük para çinde bu sistemle çalışıyor , israil borsasıda bu sistemle çalışıyor ama bizde farkı dışarıya ve yandaşa üfleme çok mesala thy bilançosunun o kadar kötü geleceğini badem olsan bilirsin bildin mi bilememişindir , ama bakıyorum kendi işinle ilgili dallarda olan tahtalarda al sat yapıyorsun genellikle buda kulağın delik olma ihtimali vardır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Harçlığımı BİST 100'de yükselişe attım. Kendime o kadar güvenim kalmadı ki artık yardım sandığına para atıyormuşum gibi hissediyorum kendimi.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    benim elimi görmen için benim hesaplarımı tutman gerekir ,sistemi bu piyasada yönetmek için şuanda para gerekli büyük para çinde bu sistemle çalışıyor , israil borsasıda bu sistemle çalışıyor ama bizde farkı dışarıya ve yandaşa üfleme çok mesala thy bilançosunun o kadar kötü geleceğini badem olsan bilirsin bildin mi bilememişindir , ama bakıyorum kendi işinle ilgili dallarda olan tahtalarda al sat yapıyorsun genellikle buda kulağın delik olma ihtimali vardır
    Hani..diyorum ya bu topikte 3-5 kişi var ..en önde sensin...gerçekten sen-emre....demir-nesco-zaten bozkurt Viop çu.
    Kerem bey çok özel...gerisi traşşş.(bence)

7. riyıl taym wayt bank diyeyim hade ben de.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İran-İsrail çatışması devam edecek ABD arada çıkacak israilin elini rahatlatmak için mola verdirecek sonra israil bir daha vuracak sonra ülkeler ve piyasalar bu hareketlere alışmış olacak , mossad bütün büyükbaşların nerede yattığından tut hangi odada kalıyor onu biliyor.Dün rusyadan İran uydu yardımı aldı nokta atışı yaptı barislik füzelerle benim takip ettiğim kadarıyla
    Yok hocam, medyada ayılara çalışıyor

Sayfa 417/544 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •