Sayfa 418/1002 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İyi o zaman doktor bey, benim de size sorum var;

Nihat Genç bu tweetinde bir bağırsak yırtılmasından bahsediyor. Ne kastediyor olabilir?

Mevzu değişsin, gündeme dönelim

Ben kadın doğumcuyum çok koitus yırtığı diktim,sıkıntılı bir durum tabi,konunun ayrıntılarını tam bilmediğimden vakaya doğru yaklaşım yapamayabilirim sn achiles,nasıl bir yırtık ,nereye kadar sirayet etmiş hasar ne, nasıl olmuş,hasarı oluşturan alet ne ,vakayı ayrıntılı değerlendirmek lazım sn achiles.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben kadın doğumcuyum çok koitus yırtığı diktim,sıkıntılı bir durum tabi,konunun ayrıntılarını tam bilmediğimden vakaya doğru yaklaşım yapamayabilirim sn achiles,nasıl bir yırtık ,nereye kadar sirayet etmiş hasar ne, nasıl olmuş,hasarı oluşturan alet ne ,vakayı ayrıntılı değerlendirmek lazım sn achiles.
    Alet mi ne?

Valla ne desem bilemedim

Susma hakkımı kullanıyorum...

Şaka bir yana bir gece acil vaka diye çağırdılar,yeni evlilerde ilişkiye bağlı koitus yırtığı,sık rastlanan bir hadise vajendeki yırtık aktifse dikilir konu kapanır,azsa sadece tampone eder bırakırsın falan.Hayda bu kızcağızın vajen sağlam vajene duhul yok,anusde de görünürde bir şey yok vajenle anus arasında bir delik var ordan duhul olmuş ,e orası normal cinsel organla delinemez.Damatı çağırdım,bu cahil yapamam falan diye korkudan çakı ile vajenle anusun arasını az bişi kesmiş ordan ilişkiye girmiş .Neyse oradan muayene yaptım parmağı soktum dikilebilir mi diye denedim,oho elimi bir çektim bildiğin gayta ,ordan bir de barsağı da delmiş.Tabi acaip sıkıntılı bir durum aylarca tedavi görmesi gerekti.Bizim vatandaşımız bu seviyede arkadaşlar maalesef durum bu.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şaka bir yana bir gece acil vaka diye çağırdılar,yeni evlilerde ilişkiye bağlı koitus yırtığı,sık rastlanan bir hadise vajendeki yırtık aktifse dikilir konu kapanır,azsa sadece tampone eder bırakırsın falan.Hayda bu kızcağızın vajen sağlam vajene duhul yok,anusde de görünürde bir şey yok vajenle anus arasında bir delik var ordan duhul olmuş ,e orası normal cinsel organla delinemez.Damatı çağırdım,bu cahil yapamam falan diye korkudan çakı ile vajenle anusun arasını az bişi kesmiş ordan ilişkiye girmiş .Neyse oradan muayene yaptım parmağı soktum dikilebilir mi diye denedim,oho elimi bir çektim bildiğin gayta ,ordan bir de barsağı da delmiş.Tabi acaip sıkıntılı bir durum aylarca tedavi görmesi gerekti.Bizim vatandaşımız bu seviyede arkadaşlar maalesef durum bu.
    Hakikaten ilginçmiş yaw...

Nihat Genç ülke gündeminden bahsetmiş...S.P. içinden geçti iması yapmış, onu sordum da, boşverin..

5. Yaff ben yanlis koye gelmisim. Yolu yanlis see etmisler. Bu koyun hemiside okumus yaff. Icinizden biri Reha gayanin oldugu giden yolu tarif etsin. Gara cuppelilerin icinde ezilip kaldim. Muhendisler, dokturlar, ooooo.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Evlenmeden once iq testi sart .

Bilim kurgu sevenler icin first man ve salyut 7 filmleri var .

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Astronotların ayak izleri görülebiliyor teleskoplarla..
    hangi teleskop o?

dünyadan aydaki 9.5 metrelik iniş base'ini "bir pixel" büyüklüğünde görmek için 25 metre çaplı, 3.1 metrelik ay aracını görmek için 75 metre.. 1.2 metrelik bayrağı görmek için 200 metre çaplı teleskop gerekiyormuş. ayak izini bir pixel görmek için 800 metre çap ister demek..

dünya üzerindeki en büyük (optik) teleskop kanarya adalarında.. çapı 10.4 metre.

https://www.quora.com/Can-you-see-th...reat-telescope
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...s_historically

Sayfa 418/1002 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •