Sayfa 419/1023 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bir tirişkadan şirket daha batmış.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/y...-etti-40915906
    Yumurtacılar battı yumurta fiyatları uçtu sütçüler batıncada süt ürünleri fiyatları uçacak, beter yavaş yavaş iliklerimize kadar hissedilecek. Keşke bunlar olmasaydı keşke beton ekonomisi ile ülke bu hale gelmeseydi ama geldi o halde bu işte benim gibilerin hiç ama hiç suçu yok hatta hep uyardığımız için alacağımız bile var işte o nedenle Dolar aldım tek cent beton ekonomisine sokmamayada yemin ettim ve diyorum ki bu ahval ve şerait altında borcu Dolar ile yapanların bu günler en iyi günleri ,Dolarda yükseliş kaçınılmaz haliyle bunların batışlarıda kaçınılmaz. Benim gibilerin yapacağı fazla bir şeyde yok tek şey Dolarda kalıp enkazın altında kalmamaya çalışmak.

2. bugün her zaman dolar çektiğim finansbank atm sinden gene dolar çekeyim dedim. atm ekranında aynen şu yazıyordu USD cinsinden para veremiyoruz. hadi 17,30 dur belki atm de USD bitmiştir dedim. gene koyabilirler dedim. yok gene USD vermedi. işler tehlikeli olmaya başladı.

3.  Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    bugün her zaman dolar çektiğim finansbank atm sinden gene dolar çekeyim dedim. atm ekranında aynen şu yazıyordu USD cinsinden para veremiyoruz. hadi 17,30 dur belki atm de USD bitmiştir dedim. gene koyabilirler dedim. yok gene USD vermedi. işler tehlikeli olmaya başladı.
    Bu hata ile daha önce birden fazla kez karşılaştım. Paniğe sebep olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. ATM'de dolar bitmiş sadece. Enpara'nın ATM'lerini döviz bürosu olarak kullanan bir ben olamam herhalde. Burada ortalamanın üzerinde zeka sahibi insanlarız hepimiz.

Bir de Finans'ın ATM'leri genel olarak çok arıza veriyor. Kullananların çokluğundan kaynaklı olabilir. Eleman gönderip makineye para koymak, arıza gidermek falan hep masraf oluyor bankaya. Baya ağırdan alıyorlar benim gördüğüm o işleri.

Enpara kullancılarından da o masrafları karşılayacak bir gelir elde ettiklerini düşünmüyorum. Beleşçinin beleşçisiyiz ne de olsa. Kredi kartını kullanıyoruz diye adamlar para veriyorlar yahu daha ne olsun.

Not: Dolar vermez iken, Euro isterseniz Euro'nun yatırımcısı daha az olduğundan Euro çekebilme ihtimaliniz daha yüksektir.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yumurtacılar battı yumurta fiyatları uçtu sütçüler batıncada süt ürünleri fiyatları uçacak, beter yavaş yavaş iliklerimize kadar hissedilecek. Keşke bunlar olmasaydı keşke beton ekonomisi ile ülke bu hale gelmeseydi ama geldi o halde bu işte benim gibilerin hiç ama hiç suçu yok hatta hep uyardığımız için alacağımız bile var işte o nedenle Dolar aldım tek cent beton ekonomisine sokmamayada yemin ettim ve diyorum ki bu ahval ve şerait altında borcu Dolar ile yapanların bu günler en iyi günleri ,Dolarda yükseliş kaçınılmaz haliyle bunların batışlarıda kaçınılmaz. Benim gibilerin yapacağı fazla bir şeyde yok tek şey Dolarda kalıp enkazın altında kalmamaya çalışmak.
    Sevgili dostum, yazdıklarına katılmamak mümkün değil. Değinklerinin hepsinde noktasına virgülüne kadar haklısın. Beter olmadan yeter olmaz sözü efsane oldu ve olacak bu başlıkta. Zira içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin hala farkında olmayan büyük çoğunluk var. Beteri görmeden yeter demiyecekler belli.

Ayette geçen 7 yıl bolluk 7 yıl kıtlık kısmının kıtlık kısmına girmiş bulunmaktayız.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu hata ile daha önce birden fazla kez karşılaştım. Paniğe sebep olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. ATM'de dolar bitmiş sadece. Enpara'nın ATM'lerini döviz bürosu olarak kullanan bir ben olamam herhalde. Burada ortalamanın üzerinde zeka sahibi insanlarız hepimiz.

Bir de Finans'ın ATM'leri genel olarak çok arıza veriyor. Kullananların çokluğundan kaynaklı olabilir. Eleman gönderip makineye para koymak, arıza gidermek falan hep masraf oluyor bankaya. Baya ağırdan alıyorlar benim gördüğüm o işleri.

Enpara kullancılarından da o masrafları karşılayacak bir gelir elde ettiklerini düşünmüyorum. Beleşçinin beleşçisiyiz ne de olsa. Kredi kartını kullanıyoruz diye adamlar para veriyorlar yahu daha ne olsun.

Not: Dolar vermez iken, Euro isterseniz Euro'nun yatırımcısı daha az olduğundan Euro çekebilme ihtimaliniz daha yüksektir.
    Katiliyorum, parayi yatirdim 2.200 gayme filandi anaaa... bir baktim bizim parayi ATM yutmus, hesapta para falan yok!

Nasil soguk terler dokuyorum, ilk defa basima geliyor bu!

Hemen Enparayi aradim, bizim paralar yok diye, kac para yatirdiniz dediler ve o parayi hemen hesabima gectilerdi de, oyle rahatlamistim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 419/1023 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •