Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 42/195 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by zaftra Yazıyı Oku
    İyi akşamlar .para piyasası fonu güzel gıdiyor şimdilik.birazda altın fonu almayı düşünüyorum.araştırıyoruö .sizin düşünceleriniz neler altın hakkında.ülkeler bile merkez bankaları altın bırıktırıyo.Fed sabırlı olun dedikçe altına yararı olur deniliyor genel olarak.sizin fikrınız nedir .Altın konusuna hakim arkadaşlar fikir beyan ederlerse sevinirim..
    Altın fonu fiyatları da üç aşağı beş yukarı gram altını takip ediyor.Ben de bir ara alsam mı diye düşündüm ama gram altından çokta bir farkı yok.Gramı anlık alıp satabilirken altın fonu T+1 hatta T+2 olunca elastikiyetini de kaybediyor. Vazgeçtim o yüzden.
    Ama sadece ICBC'nin altın fonu son bir yılda gramdan fazla getiri yapmış.O fark nasıl oldu bilemiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yatırım Fonlarının malvarlığı, kurucu ve yöneticisinin malvarlığından ayrı olarak BIST'nin resmi Takas ve Saklama Bankası olan Takasbank güvencesi altında saklanmaktadır. Portföy şirketi batsa bile fonlar sizin MKK hesabınızda gözükmektedir. Başka bir hesabınıza aktarabilirsiniz fonlarınızı. Devletin size ödeyeceği bir miktar yok mevduat hesaplarına benzer şekilde. Fonlar için saklama güvencesi bulunmaktadır.
    Yanlız çok önemli bir ayrıntı var.MKK'da bloke koymadıysanız ve aracı kurumunuz kötü niyetli ise fonu sizden habersiz satabilir.Para aracı kurum hesabınıza gireceğinden battım ben derse sorunlar başlar.Aracı kurumunuzun güvenirliliği önemli.Ayrıca MKK'da bloke koyup koymamakta önemli.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yatırım Fonlarının malvarlığı, kurucu ve yöneticisinin malvarlığından ayrı olarak BIST'nin resmi Takas ve Saklama Bankası olan Takasbank güvencesi altında saklanmaktadır. Portföy şirketi batsa bile fonlar sizin MKK hesabınızda gözükmektedir. Başka bir hesabınıza aktarabilirsiniz fonlarınızı. Devletin size ödeyeceği bir miktar yok mevduat hesaplarına benzer şekilde. Fonlar için saklama güvencesi bulunmaktadır.
    Sn admustafa, verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcı, paramızı fonda tutmak son derece güvenli, çok teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Sn admustafa, verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcı, paramızı fonda tutmak son derece güvenli, çok teşekkürler.
    Sn.admustafaya ve myfinansa bende teşekkür ediyorum. Sağolsunlar Bankada dün vade dönüşüm vardı en yüksekte bile fondan 1.5 puan aşağıda olunca tüm paramı İş Bankası para piyasası fonuna aktardım. Vadeli de Resmen yoruldum ayda bir git pazarlık yap. Fon hem iyi hem de dövizin düştüğü bir ortamda anlık dövize değişim için hazır para..

Pazartesi günü fiyatı......

Yazın Arsa... Kışın Borsa

6. IER NN Hayat'ın (İş portföy tarafından yönetilen) BES para piyasası fonu...Diğeri Alternatifbank'ın aynı mahiyetteki fonu...100 K'ya getirileri tabloda...Faizlerin -en azından seçim sonrasına kadar- bu seviyelerde devam edeceğini düşünecek olursak risk almak istemeyenler için gayet güzel rakamlar...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku

IER NN Hayat'ın (İş portföy tarafından yönetilen) BES para piyasası fonu...Diğeri Alternatifbank'ın aynı mahiyetteki fonu...100 K'ya getirileri tabloda...Faizlerin -en azından seçim sonrasına kadar- bu seviyelerde devam edeceğini düşünecek olursak risk almak istemeyenler için gayet güzel rakamlar...
    Para piyasası fonları BES te mevduat gibi zaten hocam. Benim BES hesabimin cogunluğunu olusturmakta. Risk almak istemeyenler için mevduat kadar getiri sağlıyor neredeyse.

8.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Pazartesi günü fiyatı.....
    Bugün mevduat dönüşümü fona aktardım. Doğru bir karar gibi gözüyor hocam. Mevduatta 22.5 la devam edecektim. Bakalım bu sekilde devam ederse baya bi kalacağız gibi gözüküyor fonda.

Sayfa 42/195 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •