Sayfa 42/1004 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    OOO şimdi abi mi olduk ..

Eeh tabii Dayı ken ..neyse ..
    Kimseye saygısızlık yapmam Uzun zamandır "abi" hitap şeklini kullanırım mert abi
    seni kırmak için yazmadım, sıkıntına ortak olmak istedim, yanlış anlaşıldıysam özür
    soydan genelde bana yeğen derdi bende ona dayu derdim, hey gidi günler heyyy
    hele bi gün üçgeni bulmuştuk, sen ona o sana oda öbürüne takacak derdik gülerdik, gif imizde vardi, hunuli dayu da gelir çomak sokardı hayallerimize
    Hamdım Piştim Yandım

2. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    16d
    Toplam paketin büyüklüğü 1.9 trilyon $...

3. Dostum cevap verme ..
    Saldırıyor sağa sola..
     Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Sabah 6da uykumu kaçıran Arjantin yazım vardı.
    Pozisyonumu ve işlemlerimi önemli ve tehlikeli anlarda paylaşmaya dikkat ederim.
    Borsa dediğin hile hurda tuzak. Her yer gibi. Aşk bile borsanın yanında bebe işi.
    Dikkat etmek lazım. Dikkat ettirmek lazım.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    tamam neyse topiğ işgal etmeyelim. ben neden kırıldığımı biliyorum ama baya bir zaman olduğu için sen hatırlamayabilirsin, belkide hiç farkında değildin. herşeyin gönlünce olsun hoşcakal...
    Ben sana hiç yazmadım hep sen yazdın ..keyfine bak ..
    Hayat hoş gerisi boş

5. Cons yok diyr mi saldırıyorsun mert insanlara..arif olana çok şey yazılıyor burada

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kimseye saygısızlık yapmam Uzun zamandır "abi" hitap şeklini kullanırım mert abi
    seni kırmak için yazmadım, sıkıntına ortak olmak istedim, yanlış anlaşıldıysam özür
    soydan genelde bana yeğen derdi bende ona dayu derdim, hey gidi günler heyyy
    hele bi gün üçgeni bulmuştuk, sen ona o sana oda öbürüne takacak derdik gülerdik, gif imizde vardi, hunuli dayu da gelir çomak sokardı hayallerimize

İyi bari sen hatırladın ..
    Hayat hoş gerisi boş

7. Kardeşim sen yaz bakma ..
    Burda herkes yazsın..
    Abka sindomad fuzzy verge bozkurt vs vs..
    Birinin saçma sapan kaşıntısı tuttu diye kendi pozuna eşdeğer insanları kayirir iken de gördük..
    Yani ..
    Ben consa atarken neredeydin..rayting kasan adam..
    Madem samimiyet şu forumu chate çeviren kendi blok sayfası gibi 10 karakteri anca aşıp mesaj bırakan altı boş pozları yazan foto at dediğimiz de atmayan neye göre bu poz yöntem ne diye sorduğumuzda sallayan adamları kayır sonra gel burda insanlara sataş...
    Ulen hadi bazı şeyleri sindiremedin farkındayım..bozkurt ve fuzzy den ne istiyorsun..
     Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Savcının sorusu gibi oldu.
    "Net" ne demek? "Burdan long" "şurdan şort." "iki bölük daha kavurdum" gibi mi?
    Hayır. Yok.

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Cons yok diyr mi saldırıyorsun mert insanlara..arif olana çok şey yazılıyor burada

Seni niye sorularıma hiç cevap vermiyorsun ?

Hani çok akıllıydın ya ..noodu birden ..pıssssss..

Artık bana değil diğerlerine de cvp verme diye yazıyon alenen

https://www.youtube.com/watch?v=ruh5nAGlvMY

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Kardeşim sen yaz bakma ..
    Burda herkes yazsın..
    Abka sindomad fuzzy verge bozkurt vs vs..
    Birinin saçma sapan kaşıntısı tuttu diye kendi pozuna eşdeğer insanları kayirir iken de gördük..
    Yani ..
    Ben consa atarken neredeydin..rayting kasan adam..
    Madem samimiyet şu forumu chate çeviren kendi blok sayfası gibi 10 karakteri anca aşıp mesaj bırakan altı boş pozları yazan foto at dediğimiz de atmayan neye göre bu poz yöntem ne diye sorduğumuzda sallayan adamları kayır sonra gel burda insanlara sataş...
    Ulen hadi bazı şeyleri sindiremedin farkındayım..bozkurt ve fuzzy den ne istiyorsun..

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 42/1004 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •