Sayfa 420/711 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

[emoji1303]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Acil değerlendirme bu kadar oluyor, kusura kalmayın ortaklar. Sıra Sayın Sancaktar da [emoji6]
    Şunu biliyorum ki; üreten, satan ve artık iyi kâr eden bir firmanın ortağıyım. Firmanın içinde rekabet ettiği pazarın hacmi 150 milyon Euro, bence maktk bundan sonra daha iyi performans gösterecek.

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Acil değerlendirme bu kadar oluyor, kusura kalmayın ortaklar. Sıra Sayın Sancaktar da [emoji6]
    Şunu biliyorum ki; üreten, satan ve artık iyi kâr eden bir firmanın ortağıyım. Firmanın içinde rekabet ettiği pazarın hacmi 150 milyon Euro, bence maktk bundan sonra daha iyi performans gösterecek.

Bu ortaklar nerede yahu?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Ses verin, Aloooooo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

3. Coooook tesekkur ederim. Yorumu isteyen bendim. Bu kadarini beklemiyodum. Gercekten cok tesekkur ederim bunca bilgi icin

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Ooooo sevgili ortaklar beklediğimiz gibi zarardan kurtularak artan oranda bilançoyu katlayarak gidiyor inşallah sektörde daha iyi yerlere gelecektir. Geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum. Yarın inşallah spek bize bir kutlamayı çok görmez😂😂😂 Bence arasıra her ne kadar sarsıntı yasatsalarda en güvenli hissedeyiz ve sabırlı olan herkes kazanacaktir. Eninde sonunda bu hisse hakettiği noktalara gidecektir. Tüm ortaklarima hayırlı bol kazançlar.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by albatros8088 Yazıyı Oku
    Şöyle bir vurdu mu 2.80 uzatmalı adamı😉

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yarın bir yatırımcı babayiğitte çıkıp bizim hisseye yatırım yaparda ihya eder hepimizi inşallah.😂😂😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by javacialiusta Yazıyı Oku
    Coooook tesekkur ederim. Yorumu isteyen bendim. Bu kadarini beklemiyodum. Gercekten cok tesekkur ederim bunca bilgi icin

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne demek ortak, bu hizmeti vermek için şirket bize günlük 100 dolar veriyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Şaka, şaka. Keyfim yerinde olunca böyle abuk sabuk espriler yapıyorum. İnşallah faydalı olmuşuzdur ortak.
    Bu forumu çok seviyorum.
    I ❤️ This Forum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

7. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım kar güzel bu günkü düşüşte tekrar giriş yaptım inşallah hayırlısı olur

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Yarın bir yatırımcı babayiğitte çıkıp bizim hisseye yatırım yaparda ihya eder hepimizi inşallah.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Şu gozde ye gelen yabancı finans kuruluşu vardı. Bence gozde elindekinlerini satmayı beceremeyince onları getirdi. Biliyorsunuz yüzde bilmem kaç hisseyi hisse başına 2,40 dan verdi. Bunu duyurunca gozde hisse fiyatı çökmüştü ve sonra toparladı. Önce şok marketi halk arz edecek diye biliyorum. Bu yabancı kuruluş tüm bu satışlar da baş rol oynayacak, elbet bu yabancı kuruluşun gözü maktk a da gidecek ve bizim maktk içinde bir müşteri bulacaktır. Senelik 150 milyon euro’luk pazar diyen maktk ın kendisi. Beklemeye devam.

Sayfa 420/711 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •