Patron ile ilgili son durumu hakkında bilgisi oln varmı
Patron ile ilgili son durumu hakkında bilgisi oln varmı
Orco kodeste, müebbetle yargılanacak. Emin olun bu iş onunla sınırlı kalmayacak, çok kişinin kafası gidecek çok. Avukatlık büromuzun açtığı 7 davadan Allah'ın izniyle ilki zaferle sonuçlandı, diğer 6si için beklemedeyiz. Şirketlerin akıbetine spk karar verecek; kayyum atanması, kottan atılma, varlık fonuna devredilmesi, üçüncü taraflara devri vs her türlü karar çıkabilir.
Müebbet,kottan atma, kayyum, varlık fonu atış serbest...
Adeseyi kottan attılar diyelim senin elinde ki hisseler çöp olacak,mücadelenini kazanacaksın ama cebinde paran olmayacak,nasıl bi tatmin yöntemi bu,madem sat hisselerini,öyle kottan attır.Paran çöpe gitmesin.
Kottan atılması için gerekli şartların sağlanması gerekir,öyle bir durumda söz konusu değil,bu işler 2 tane avukatın iki tane yatırımcının istemesiyle olmaz.En borçlu halinde bile kottan çıkmadı,şimdi mi çıkacak.2025 de genel kurul var,yeni yönetim seçilir işine gücüne devam eder.Örnek verelim birisi cinayet işlediğinde malına mülküne el konuyor mu hayır.Suçu varsa yatar çıkar,kaldı ki burası Türkiye kim yatmış ki bu yatsın.Tahliye olur dışardan davası olur babası gibi yurtdışına gider bu kadar basit.Manipülasyon yapan bir tek Adnan mı.Saçma sapan hayallerdesin.
Biz şu an grup olarak ancak yüzde 2ye erisebiliyoruz. Dışarıdan katılımlarla birlikte yüzde 4 civarı oluyor. Yüzde 8 olmalı ki şirketin kontrolünü alabilelim. Ben sat kurtul diyen uyanıklara yanıt olarak 1 lot bile satmayız asla demiştim. Sonuna kadar buradayız. Davalarımızin sonucunu bekliyoruz.
Birileri kendini adese çiftliğinin kahyası zannetse de, kendisi olsa olsa ya kümesteki tavuk ya da kümesteki tavuğu gözüne kestiren tilki olabilir... Tilkinin de dönüp dolaşıp gideceği yer malum, kürkçü dükkanı..
Gelişme olursa yazarım, aksi takdirde susarım![]()
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Yer İmleri