Sanırım bir daha bulaşmam ben bu dolara ne alsak düşüyor zatenn en iyisi faiz sanırım
Faize alismis bunyelenin hali baska olur agam. Doviz borsa falan kaldirmaz. Hemen gunluk haftalik kar zarar hesabina girer. O yuzden faize alisan orada kalmali heyecan aramamali.
Üstad sabredeceğiz artık da. Tepeden bulduk 30 kuruş makas oldu.
Hiç mi dert keder olmasın
6 üzeri ve en son 5.8x lerden USD alıp 5.15 leri gören birine soruyorsun bu soruyu...Babası az daha evlatlıktan reddedecekti Tospayı...Anlatsın kendisi...
Üstad sabredeceğiz artık da. Tepeden bulduk 30 kuruş makas oldu.
Hiç mi dert keder olmasın
Paraya ihtiyacin yoksa kisa vade de bakmana bile gerek yok abi. Ben vob takildigim icin ister istemez bakiyorum. Yoksa orta uzun vade de hec gerek bile yok.
6 üzeri ve en son 5.8x lerden USD alıp 5.15 leri gören birine soruyorsun bu soruyu...Babası az daha evlatlıktan reddedecekti Tospayı...Anlatsın kendisi...
Originally Posted by tospa
Paraya ihtiyacin yoksa kisa vade de bakmana bile gerek yok abi. Ben vob takildigim icin ister istemez bakiyorum. Yoksa orta uzun vade de hec gerek bile yok.
3 ay ihtiyaç yok bakalım. Umarım o durumlara düşmeyiz.
En iyisi dediğiniz gibi ekran kapatmak.
Ereğli de kötü düşmüştü bu süre zarfında.
Forum baya dertli..
Terste kalmamak temennisi ile.
Sadece son hamle yanlisti abi 😀 İcimiz rahat sikinti yok nema problema. 8 uzeri satacagiz bu yil. Yine kazandiracak benjo yillardir oldugu gibi
Yer İmleri