Sayfa 420/1001 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop XXXII

Reform paketini yayınlamışlar bir sürü cek cak var elle tutulur 2 görev var biri iç borçlanma tl ile yapılacak diğeride borçlanma vadesi uzatılacak. Peki nasıl ve nereden kimden bulupta borçlanacaksın kaynak yok idari karar olarak uygulayacaklarmış. Komik
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Peki nasıl ve nereden kimden bulupta borçlanacaksın kaynak yok idari karar olarak uygulayacaklarmış...
    Şu ara dünyada MMT'ciler (MMT=Modern Para Teorisi) popüler. Fed örnektir. Biden 3 trilyon dolarlık altyapı paketi hazırlıyor. Peki nasıl finanse edecekler? Hazine bonolarıyla. ABD'nin dünya hegemonyası gerilediği, Çin'in ve müttefiki Rusya'nın yıldızı parladığı konjonktürde eskiden olduğu gibi Çin'e ya da gizliden hasımlaştığı Almanya'ya vb mi satacaklar?

Hayır. Şöyle ilerleyecekler: Fed para basacak ve şimdi yaptığı gibi hazineye gerek duyduğu parayı bonoları bu parayla satın alarak verecek. Bu örnek varken iç borçlanmaya gidecek diğer ülkeler de Fed'i izleyecekler. Para basıp kendi hazinelerini finanse edecekler.

MMT cambazlarının her derde deva önerdiği bu yöntem toplumların %90'ının daha da yoksullaşması ve %0,01'in daha da zenginleşmesiyle sonuçlanacakmış! Ne gam! Nasılsa bu %90'ın ağzı var dili yok!

Varsa da nasılsa COVİD var: Maske-mesafe-hijyen! Her şeyin başı sağlık!
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,288
    Blog Entries
    1
    Fx 7.92
    Tether 7.94

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bankalar konusundaki düşüncemi aylardır yazdım. Garan ile ilgili Twitter yazılarından bir bölüm

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    BBVA’yı bu fırsatı kaçırdığı için kınıyorum. Böyle fırsat kaç defa gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    BBVA’yı bu fırsatı kaçırdığı için kınıyorum. Böyle fırsat kaç defa gelir.

Nasrullah ölümüne muhalif birisi, bir süre takip ettim. Muhalifliği yatırım anlayışına yansıyınca bir çok yükseliş ve düşüşten yararlanamadı. Yararlanamadıkça da hırçınlığı devam ediyor. Maksat para kazanmak ise bankalarda bu fiyatlardan abartmadan, düştükçe yapılan küçük küçük alımların 2-4 aylık vadede kazandırabileceğini düşünüyorum. YTD

Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Nasrullah ölümüne muhalif birisi, bir süre takip ettim. Muhalifliği yatırım anlayışına yansıyınca bir çok yükseliş ve düşüşten yararlanamadı. Yararlanamadıkça da hırçınlığı devam ediyor. Maksat para kazanmak ise bankalarda bu fiyatlardan abartmadan, düştükçe yapılan küçük küçük alımların 2-4 aylık vadede kazandırabileceğini düşünüyorum. YTD
    Siyasi görüşlerinin yatırım kararlarına etkisi yüksek olabilir.
    Ben kişiden bağımsız yazmıştım. Ortada satılacak bolca garanti hissesi var. Şu anda bankanın piyasa değeri 4 milyar dolar civarında. 2 milyarı zaten BBVA’nın. aslında onlar için iyi bir yatırım olabilirdi. Sonuçta piyasa değeri defter değerinin yarısında

O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Katılıyorum. Satış tarzı çok yanlış. Garanti 7 lerden filan alıcı bulamayacak, taban olacak hisse mi. Sen tabana tek seferde 130M blok satış koyarsan olacağı bu. Amaç satıp çıkmak olsa, bunun yolu belli. Yedire yedire satarsın, hem de malın tabandan değil, çok daha yukarılardan gider. Kim karşılıyorsa helal olsun, bunların malını tabandan alsınlar. Bir kuruş fazla vermesinler. Yarın da mallarını 6.48 den versinler, ertesi gün de 5.85 den verip basıp gitsinler. Hükümetin yabancıya kazık attığına katılıyorum, büyük kazık attılar hem de ama yine de şu yapılcak iş değil. Böle bir satış tarzı, şekli yok.
    Bence burdaki zararlarını vadeliden çıkarmaya çalışıyorlar tabana yazılan banka hisseleri bunun için . Hem borsada hemde tahvilde yakalandılar adamlarla inatlaşmamak lazım isteseler bizim donumuza kadar alırlar.

8. Merak ediyorum bakalım Garan bugün yükseleni kıracak mı yoksa tutacak mı? 7.15 ten geçiyor bende yükselen trend.

Sayfa 420/1001 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •