Sayfa 420/1008 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Vıop LVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen bunu görmedin heral abi

linklere tıklamama bilgisayar izin vermiyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. THYAO 235 oldu

Hafta sonu twitter alemi THYAO artacak dedi, sabah alanlara sattırınca yükseldi gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Prensip anlaşmasına varmislarmis. Yakında uçak almayı hayal etti diye kap atarlar.

4. THY ve Pegasus hızla büyüdü büyüyor filo anlamında. Hala buyuyecwk potansiyelleri olduğunu dusunuyorum. Bir de her uçak anlaşması filo büyütme olmuyor tamamı, filo yenileme gerekiyor. Havacılık sektöründe uçak almak için çok uzun zaman önceden anlaşmak lazım. Üretim kapasiteleri çok kısıtlı ve talep yüksek. Seneye uçak lazım oldu şimdi sipariş verelim dersen yıllar sonrasında üretim boslugumuz var cevabı almanız çok olası.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Prensip anlaşmasına varmislarmis. Yakında uçak almayı hayal etti diye kap atarlar.
    Körfezde havacılık fuarı varmış orada imzalanacakmış, bir de Boeign'den verilecek deniyor.

Piyasa değeri ile verilen sipariş uyumlu olmalı. 50 milyar dolarlık siparişe 10 milyar dolarlık piyasa değeri çok gerçekçi değil gibi.

Bunlar genelde vadeli ödeniyor, oradan turzim geliri ve istihdam sağlanabilir, ama uçaklar dolar mı bilinmez. Avustralya'yı gözüne kestirmiş.

Bu arada en çok transfer bence İran ve İsrail'den geliyor benim hesaplamama göre.

Şimdi de bu haber düştü.
    >>>>>>>>>
    SunExpress 45 adet B-737 MAX uçak siparişi verdi
    13 Kas 202311:07 GMT+

6. Şu an THY de 414 uçak varmış. Verilecek 600 uçak kısa zamanda gelmez hatta muhtemelen oldukça uzun vade de zamana yayılarak gelir. Okuduğumdan anladığım amaç filoyi 1000 adet yapmak değil ama.uzun vade de 600 civarı uçak filosuna sahip olmak.

Neden su an topluca imzalanacak haberi var cevabının kısmı orta uzun vade planlamada yetirtirebilmek için üretimi rezerve ettirmek.

7. Tam şark kurnazi iblis. Tuprasi sabit tut THY yi al geri kalana bas ne tezgah kurmuş.

8. Eski uçakları kargo uçağına dönüştürme projeleri de var. Yaşlı olanlardan satılamayanları veya uygun olanları dönüştürürler bence.

Alarko da bu işe girecekti.

Sayfa 420/1008 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •