Sayfa 421/1004 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Bazi marketler stoktaki urunleri zamsiz satiyor. Emir mi gitti, iyi niyet mi bilemedim. Ama az once gittim 1 lt Pinar sutu 7 liradan aldim bir koli daha. Kasiyer cocuga sordum neden boyle diye patron stoktakileri eski fiyattan satin demis. A101 de 13.50 ayni sut.

Bim kendi sutu 5.25 hala. Kebir tereyag yarim kilo 29.90 di

Sokta Nestle bitter 4.50 A101 de 4.25. Yeni fiyat 7.50 imis. Gunde 2 tane yiyor evdekiler. İkiser tanesini gezip topladim hepsini 36 adet varmis.

Yine Sokta 25 tl uzerine Signal White Now Men 14 liraya dusuyor. 3 tane de ondan aldim.

Baba meslegi marketcilik olunca bir urune 50 kurus bile fazla verince sinir oluyorum.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başkanım,Pınar nedense her ürününde aşırı fiyat artışı yaptı,sütaş'ın tost kaşarı 2x 600 gr dün toplam;45 tl ye aldım ama büfe sahibi arkadaştan toptan fiyatına,çocuk tüm nakitini kaşara yatırınca kendi söyledi abi alır mısın diye...
    Tost kaşarını eritme peyniri ile yapıyorlar. Kalite farkı çok.

pınar süt 13 kusurdu
    sütaş 6.95
    sütaşı aldım
    burdaki markette baktım 15.90 yazıyor pınar süte
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başkanım,Pınar nedense her ürününde aşırı fiyat artışı yaptı,sütaş'ın tost kaşarı 2x 600 gr dün toplam;45 tl ye aldım ama büfe sahibi arkadaştan toptan fiyatına,çocuk tüm nakitini kaşara yatırınca kendi söyledi abi alır mısın diye...
    pınarın tost kaşarı ile sütaşın ki arasında dağlar kadar fark var sütaşın ki su gibi eriyor tost makinasında
    ama çocuklar çok fark etmiyor bende sütaşı tercih ediyorum haftada en az bi kalıp gidiyor
    eskiden 700 gramdı sonra zam yapıp gramajı 600 e düşürdüler ve işin ilginci tüm kaşar firmaları bunu aynı anda yaptılar resmen anlaşmalı çalışıyorlar
    bir halt olacağı yok.

5. Ya bunlar cidden komiklik sınırını da geçti,Numan Bey,tuik açıklamalarına güvenmeyen Kılışların,''içki içen ekonomistlere'' güvendiğini söylemiş,ardından tuik enflasyonu oranında zam yapmayı teklif eden işverenlere;hadi canım ciddi olun,düzgün zam yapın demiş..

Nereden tutsan elinde kalıyor,adamın yediği,içtiğiyle yaptığı hesaplamanın karşılaştırması ne alaka? madem tuik e bu kadar güveniyorsan,işverenlere neden atar yapıyorsun?Aman sende adam zaten kendi kitlesine sesleniyor.....

Kaynak:https://t24.com.tr/haber/akp-li-kurt...ceksin,1000047

6.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Tost kaşarını eritme peyniri ile yapıyorlar. Kalite farkı çok.
    Bende sizin gibi düşünüyorum ancak,şu anda kimsenin bunları kontrol ettiğini düşünmüyorum,dün muhtemel bu başlıkta yazdım,yerel bir markanın tost peyniri kg fiyatı aynı markanın kaşar peynirinden 20 tl pahalıydı,ayrıca son 15 gün için söylüyorum bilindik markaların dahi aralarındaki fiyat farkı kapandı,acaba neden??????????

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bazi marketler stoktaki urunleri zamsiz satiyor. Emir mi gitti, iyi niyet mi bilemedim. Ama az once gittim 1 lt Pinar sutu 7 liradan aldim bir koli daha. Kasiyer cocuga sordum neden boyle diye patron stoktakileri eski fiyattan satin demis. A101 de 13.50 ayni sut.

Bim kendi sutu 5.25 hala. Kebir tereyag yarim kilo 29.90 di

Sokta Nestle bitter 4.50 A101 de 4.25. Yeni fiyat 7.50 imis. Gunde 2 tane yiyor evdekiler. İkiser tanesini gezip topladim hepsini 36 adet varmis.

Yine Sokta 25 tl uzerine Signal White Now Men 14 liraya dusuyor. 3 tane de ondan aldim.

Baba meslegi marketcilik olunca bir urune 50 kurus bile fazla verince sinir oluyorum.
    Piyasaya göre ucuz olan ürünlerin son tüketim tarihlerini kontrol etmekte fayda var.
    Şarküteride 14 TL’ye satılıyor Pınar süt. Dün A1001’den 9,90’a aldım dedim. STT yakındır bu şekilde stokları eritiyorlar dedi.
    Eve gelip baktım.
    Üretim tarihi : 09.11.2021
    Son tüketim tarihi: 09.04.2022
    Normal yani.
    Ama almadan dikkat etmek lazım.

8. Kaşarı, tereyağını hangi markadan tavsiye edersiniz? Dolabı doldurayım.

Sayfa 421/1004 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •