Sayfa 423/1000 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Değişken ve hisse birçok fonda görebilirsiniz türev pozisyonu üstadım. Fakat ACC'de etkili olduğu kadar diğer fonlarda ne kadar etkilidir izlemek lazım. ACC biraz daha popüler olduğu için ona yoğunlaştık ve elde ettiği getiriler sonucunda türevden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz. Yapılan işlem çok riskli ve yükselen piyasada düşüş poziyonu dün gördüğünüz gibi getirinin büyük bir kısmını götürüp hatta bazen negatife bile çekebilir.
    Acc candir can...
    35k daha acc bastim...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Acc candir can...
    35k daha acc bastim...
    insanoğlu olarak ne enteresanız değil mi üstadım. bir ay önceleri borsa yükselirken neden yükselmiyor diye veryansınlarımız havalarda uçuşuyordu. şu an takip ede ede adamların sıtratejilerini çözmeye başladıkça kızmak bir yana, varsın daha az, ama kafamız rahat şekilde aylıkta ppf'nin en kötü üç dört katı gibi bir getirinin olabileceğine bu sıtratejinin devam edeceği varsayımıyla ikna olup daha çok acc alıyoruz

3. sabahtan beri acc konuştuk ama ben burada üye olmadan bizi takip eden binlerce insan olduğunu bildiğimden bir konunun altını tekrar tekrar çizmek istiyorum. tamam, acc değişik bir sıtrateji uyguluyor ama bu fonun risk seviyesi 6. bu seviyeler 1 en az riskli, 7 ise en riskli şşekilde ve acc'nin riski en riskli grupta olan 7'nin bir altı, yani 6. 6 ve 7, en riskli fon anlamına gelir ve hiç bir şekilde bundan önceki getiriler, bundan sonra da olacak diye bir garanti yoktur. şimdi bu fon önümğüzdeki ay çok yanlış pozisyonlar açıp ciddi eksi getirse, "ya kardeşim, sen önceki ay ve yıl çok güzel getirdin, ben buna güvenerek alım yaptım, şimdi neden böyle yaptın? diyemeyiz. alırken risk seviyesinin 6 olduğunu görmedin mi derler adama. bunları uzun uzun yazalım ki, insanlar bilinçsiz ve hangi ortama girdiğini anlamadan, "tamam ya, ppf alacağımıza acc alsak daha iyiymiş, ben de onu alayım demesin. risk derecesi 6 olan bir fon aldığını atlamadan alım yapsın, aman dikkat diyerek ve asla yatırım tavsiyesi olamayacağını ekleyerek bol kazançlar diliyorum

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    insanoğlu olarak ne enteresanız değil mi üstadım. bir ay önceleri borsa yükselirken neden yükselmiyor diye veryansınlarımız havalarda uçuşuyordu. şu an takip ede ede adamların sıtratejilerini çözmeye başladıkça kızmak bir yana, varsın daha az, ama kafamız rahat şekilde aylıkta ppf'nin en kötü üç dört katı gibi bir getirinin olabileceğine bu sıtratejinin devam edeceği varsayımıyla ikna olup daha çok acc alıyoruz
    Aynen ustadim
    Bir de diken ustunde yuksek getirimi yoksa kafa rahat ortalama getirimi sorusuna cevap b sikki diyerek boyle yaptim.

Bu arada 15k tpf aldim
    Ins p.tesi merdiveni yakalarim 😃😃

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aynen ustadim
    Bir de diken ustunde yuksek getirimi yoksa kafa rahat ortalama getirimi sorusuna cevap b sikki diyerek boyle yaptim.

Bu arada 15k tpf aldim
    Ins p.tesi merdiveni yakalarim [emoji2][emoji2]
    Üstad bu merdiven konusu nedir ne demektir bir açabilirseniz sevinirim.

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. elim gelmedi tcd den cikmaga!! valla para bloke olmus sanki!!!
    arkadaslar tzv felan bitti sizce ne yapalim
    fikri olan varmi?
    ben paranin 100 de onun tcd yatirmisim cunku para tum bata bilir de zaten o fonda

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    nasil yani eksi getirecek ama alim zamani?
    pazartesi fiyat olacagından dusukten alacagız ,tum +1 fonlar için boyle ,parada 3 gun ppf da degerlenir

8.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    elim gelmedi tcd den cikmaga!! valla para bloke olmus sanki!!!
    arkadaslar tzv felan bitti sizce ne yapalim
    fikri olan varmi?
    ben paranin 100 de onun tcd yatirmisim cunku para tum bata bilir de zaten o fonda
    hiç bir zaman paranızı, "para tum bata bilir de zaten o fonda" diye düşündüğünüz bir fona yatırmayın. bu yazdığım, kesinlikle yatırım tavsiyesidir.

Sayfa 423/1000 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •