Btc yı 29.000 e vurduracaklar.![]()
Btc yı 29.000 e vurduracaklar.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Tabi ki Garanti Yatırım ın karşı bacakları vardır, kolay değil öyle 650 milyon tl malı son 2 saatte yedirmek, bu malın 350 milyon tl sını karşı bacağı aldıysa 300 milyon tl sını da piyasaya yedirmiştir, Herhangi bir tahtada ilk 10 alış kademesinin yarısı karşı bacaktır, diğer yarısına da piyasa alış gönderir, örneğin bir tahtada ilk kademedeki 1 milyon alışın yarısı karşı bacaktır, 500 bin lot alışı gören piyasa da 500 bin lot alış gönderir, hop kademeye verilir, yarısı karşı bacağın, diğer yarısı da piyasanın olur!
bugun bekleyemedim sabah ırtıkladıgım aksama tavan kapattı,ekranımdaydı ama onayı ancak aldı,keske fulleseydim diye egom tavan yapsada kuralcı olmak bana herdaim kazandırdı,fazlası zaten tahtacıyıda zorluyor,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
akşam viop seansını veriyorlar hayırdır....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Kovid-19'a yakalandı. Karantinaya alınan Powell, çalışmalarını uzaktan sürdürecek
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
ABD yönetimi, Hong Kong merkezli kripto para borsası Bitzlato'yu kara para aklamakla suçladı.
ABD Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hong Kong'a kayıtlı kripto para borsası Bitzlato'nun Rus uyruklu Üst Yöneticisi Anatoly Legkodymov'un yasa dışı fonları transfer etmekle suçlandığı ve kara para aklamayı önleme dahil ABD'nin düzenleyici önlemlerini karşılayamadığı bildirildi.
Yer İmleri