Sayfa 424/1000 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Burada sabahtan beri özellikle bu işi tam bilmeyen kişileri çok ama çok olumsuz yönde etkileyebilecek şeyler söylenmiş
    1- Hiçbir fonun geçmişi geleceğinin garantisi değildir.
    Fonda hiçbir garanti yoktur
    Paranızı tanımadığınız birilerine emanet ediyorsunuz bunu unutmayın
    O kişilerin hatalı kararları sonucu kaybedeğiniz birikimleriniz için hiç kimseden hiçbirşey talep edemezsiniz
    Yeniler bunu akıllarının bir köşesine yazsınlar
    2- Hisse yoğun fonlar aşırı risk içerir
    ACC'de bunlardan biridir ve en yüksek oranda risk içerir
    PPF ile falan kıyas kabul etmez
    Bu fonunda geçmişi geleceğinin garantisi değildir
    Düşüşlerde bir sıyırır iki sıyırır sonunda oda dayanamayabilir
    3-Siz siz olun bu fonlara kaybını göze alabileceğiniz miktarlar dışında girmeyin sonuç çok üzücü olabilir
    Bu gece ters bir haber gelse Pazartesi çıkayım diyene kadar ciddi kayba uğrayabileceğinizi unutmayın
    4-Hiçbir zaman paranızı büyük oranda tek bir fona bağlamayın
    5-Çokta açgözlülük etmeyin yağmasın ama damlasın sonuçta siz kazançlı çıkarsınız
    SONUÇ:Fon işi risklidir sonunu düşünmeden hırsınıza yenik düşüp pişman olabileceğiniz işlemler yapmayın

2.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Üstad bu merdiven konusu nedir ne demektir bir açabilirseniz sevinirim.

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fon getirisinde günlük yukarı yada aşağı yönlü ani iniş ve çıkışlar fon jargonunda merdiven oldu
    Yukarıda olur aşağı yönlüde olur

3. ben teb üzer,nden alım satım yapıyorum diyelim ykb den hesap acsam benim mevcut fonlar yapıkredi de görünür mü

4. acc de gecmişine bakıldıgında dalgalanma cok fazla görünmüyor mesela tcd daha fazla dalgalanma olmuş acc daha güvenli diyebilir miyiz fon gecmiş grafigine bakarak .

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hiç bir zaman paranızı, "para tum bata bilir de zaten o fonda" diye düşündüğünüz bir fona yatırmayın. bu yazdığım, kesinlikle yatırım tavsiyesidir.
    sayin hayrani
    o yuzden 10 dan 1 ini oraya yatirmisim. kac ay oncede tcd ye girmeden yazdim riski 7 dir bu fonun. adida ustundedir. ama bence bir soz var. kendin hisse alip satmak istersen ve haala bu isde uzman degilsin bu tip fonlar kotu degil. ben parami hic zaman bir yerde yatirmam. birde ben kisa vade adami degilim. kar olustuurdukca o kari bir anda cekiyorum hesaptan. ve yine onceki parayla devam ediyorum. kisa vade bakamam zaten.

sayin hayrani risksiz insan bir yere catmaz emin olun. tabi ful risk yanlis ama risksiz bir sey olmaz.

ama sonunda sorumun cevabini bilmedim

6.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    acc de gecmişine bakıldıgında dalgalanma cok fazla görünmüyor mesela tcd daha fazla dalgalanma olmuş acc daha güvenli diyebilir miyiz fon gecmiş grafigine bakarak .
    dalgalanma dogaldir!
    altina bakin!

7.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    ben teb üzer,nden alım satım yapıyorum diyelim ykb den hesap acsam benim mevcut fonlar yapıkredi de görünür mü
    Hayır gözükmez.

8. TPF TOT merdiven beklentisi ile bir artış var. Sırf dün ile bugün arasında;

TPF + 1.790.171,79

TOT + 7.318.856,38

fon değeri artmış bulunmakta. Ters merdiven olsa bir çok insanın canı yanacak.

Sayfa 424/1000 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •