Sayfa 424/674 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
Arama sonucu : 5386 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 17 Nisan % 30,41. 14 Nisan 2023 % 30,57.
    Fark % -0,16. Hisse kapanış 52,05 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Eko-Psike Yazıyı Oku
    ASELSAN yabancı oranı 17 Nisan % 30,41. 14 Nisan 2023 % 30,57.
    Fark % -0,16. Hisse kapanış 52,05 TL (Kaynak İş Yatırım).

hayırlı günler yabancı oranını sırf sizin bilğilendirmenizden takip eder pldum teşekkürler sanki yabancı çaktırmadan topluyor gibi hayırlısı iyi günler

3. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Bugün eksi kapatması beklentim , kendisine yakışan odur , kimseye para kaptıracak kadar enayi değillerdir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. + kapar mutlu olmazsınız - kapar zaten memnun olmazsınız o halde neden bu hissedesiniz bence en önce kendinize sormanız gereken bu. Hatta niye borsadasınız yapın KKM nizi oturun aşağıya bu işler bazılarınıza göre değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    + kapar mutlu olmazsınız - kapar zaten memnun olmazsınız o halde neden bu hissedesiniz bence en önce kendinize sormanız gereken bu. Hatta niye borsadasınız yapın KKM nizi oturun aşağıya bu işler bazılarınıza göre değil.
    Bir gün avlayacağım bu tahtacıyı inşallah , sabırla bekliyorum , Şimdilik o ve kurnazlıkları kazanıyor

7. Biraz da bir zırnık kazandırmadığı için çıkamıyoruz , 17 den aldığım hisse ancak 3 kat gitti , diğer hisselerin hepsi 5-6 kat gitti , daha hesaplaşmamız bitmedi tahtacı ile

8. Bu işlerde 40 gün kış olur 1 gün av olur. Ama anlamıyorum kışı geçirirken düşünceler böyle olursa av gününü görmek imkansız olur.

Arkadaşın biri bizi beğenmiyor sıkıntı yok ama şunu anlamıyor ha bu işi yapan tahtacı ha o. Ben hiç bir zaman durumdan faydalandım 2 al-sat yaptım diye tahtacı tarafında olmam.

Bu işi yapan ya da ona bu icazeti veren her kimse bu yol yanlış yol. Borsa bu da değil zaten.

Şirketten her olumlu açıklama düştüğünde bu tahta düşüyor. Yatırımcı doğal olarak ne düşünür. Şirket+ Tahtacı ele ele der.

O zaman biz sizi savunurken Haluk BEy kusurabakmayın Sayın 1. Yavuzhandan ya da onun gibi düşünenlerden boşa laf yemiş oluruz.

O zaman bu tahtada olan biten bu ufak adam işleri şirkette yaptığınız büyük işleri gölgeler. Ha ben bunu yazayımda siz yine kafanıza göre takılmaya devam edin.

Ben Ceo olsam benim Ceo olduğum şirketin tahtasında bu küçük işleri hiç kimse yapamaz. Ha yapıyor mu bedeli ağır olur. Elinizde her güç var.

İnanın seçim var o yüzden çok nazik yazıyorum. Çünkü cümle alem konuşuyor bu işi yapan kim. Milletin ağzı da torba değil büzemezsiniz sonra.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 424/674 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •