Sayfa 426/852 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by günlükçü23 Yazıyı Oku
    Acemşah üstad girdi diye 120 bin lot aldık hadi hayırlısı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hayırlı uğurlu olsun ortak )
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

2.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    Kipada değişim oranıyla ilgili net bir bilgi var mı acaba..?
    Ortak zaten net birşey olsa sanırım senden benden daha uyanık ve paralı olanlar vardır..sen istiyorsun ki net bir kazanç olsun ..kısa zamanda köşeyi dönmek gibi,burada kimse sana bunun cvp veremez sanırım,yarin tersi bir durumda yazık olur...ama çoğu ortak burada sonuna kadar bekliyip göreceğiz... Ne olacak ...deli bir yatırım yaptık..en büyük hatayı kendi adıma 2,56 ve civarinda alim yapmiyarak yaptım diye düşünüyorum, egerki gelirse tekrar 2.56 civarına bütün portföy kipa olacak...gerçi bugünde aldık mübarek sayılarla ufak ufak

3.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Sabah sizmi tahtayı salladiniz
    Aynen ata nın alımları bana ait

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Patron en az 6milyon 250 bin lot almak zorun da %98 için. Kurumlar ve KY satmazsa zor toplar.
    23 milyon hisse ye ihtiyacı var %98 için

5.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Ortak zaten net birşey olsa sanırım senden benden daha uyanık ve paralı olanlar vardır..sen istiyorsun ki net bir kazanç olsun ..kısa zamanda köşeyi dönmek gibi,burada kimse sana bunun cvp veremez sanırım,yarin tersi bir durumda yazık olur...ama çoğu ortak burada sonuna kadar bekliyip göreceğiz... Ne olacak ...deli bir yatırım yaptık..en büyük hatayı kendi adıma 2,56 ve civarinda alim yapmiyarak yaptım diye düşünüyorum, egerki gelirse tekrar 2.56 civarına bütün portföy kipa olacak...gerçi bugünde aldık mübarek sayılarla ufak ufak
    Teşekkürler, saygılar...

3 aydır da ben alıyorum, sonu güzel olur umarım.

7. 40 binde ben aldığıma göre.. Bu tahta bugün giderse acelesi var diyebiliriz, gitmezse sanırım bizi dökmek için sallayabilirler...

8.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Patron en az 6milyon 250 bin lot almak zorun da %98 için. Kurumlar ve KY satmazsa zor toplar.

arkadaşlar yanlış hesaplamışım patronun %98 e ulaşması için 15 milyon 310 bin lot alması gerekiyor en az.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

Sayfa 426/852 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •