Sayfa 427/712 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Geçen sefer ne olmuş diye merak edenler için.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    2 civarlarında hacimsiz ve bir kuruş yukarı bir kuruş aşağı milleti satması için surundurdu ve bunu belli bir zamana kadar da hala sürdürecektir.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Arkadaşlar teknikten çok anlamam hisse ile ilgili yorum bulamayınca insan stres oluyor daha nereye kadar inecek endişesi yaşıyor satmaya niyetim yok ama stop olma noktalarını bilmediğim için stres yapıyorum belli ki baya bekleyeceğim allah yardımcımız olsun

3.  Alıntı Originally Posted by enqnn Yazıyı Oku
    Arkadaşlar teknikten çok anlamam hisse ile ilgili yorum bulamayınca insan stres oluyor daha nereye kadar inecek endişesi yaşıyor satmaya niyetim yok ama stop olma noktalarını bilmediğim için stres yapıyorum belli ki baya bekleyeceğim allah yardımcımız olsun
    Strese gerek yok, sonuçta hepimizin psikolojisini bozuyorlar ama onların amacı bu zaten. Teknik olarak bilsende zarar edince fazla isletemiyorsun. Sen sadece güvenli bir hissede olduğunu ve eninde sonunda yukarı döneceğini bil. Şu an endeksin düşüşünü fırsata cevirdiler, endeks bugün yarın dönecek , buda bize çin işkencesi yapmaya devam edecektir. Ama ummadığın anda belki günlerce gitmeyecek ve sende bu hisse çıkmaz fikri olusturdugunda işte o bir beş dakika içinde altın vuruşunu yapacaktır. En azından biz ortaklar bu kötü günde birbirimize biraz moral verelim. Her gecenin sabahı, her inişin bir çıkışı mutlaka olacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Strese gerek yok, sonuçta hepimizin psikolojisini bozuyorlar ama onların amacı bu zaten. Teknik olarak bilsende zarar edince fazla isletemiyorsun. Sen sadece güvenli bir hissede olduğunu ve eninde sonunda yukarı döneceğini bil. Şu an endeksin düşüşünü fırsata cevirdiler, endeks bugün yarın dönecek , buda bize çin işkencesi yapmaya devam edecektir. Ama ummadığın anda belki günlerce gitmeyecek ve sende bu hisse çıkmaz fikri olusturdugunda işte o bir beş dakika içinde altın vuruşunu yapacaktır. En azından biz ortaklar bu kötü günde birbirimize biraz moral verelim. Her gecenin sabahı, her inişin bir çıkışı mutlaka olacaktır.

İnşallah kardeşim dediğin gibi her inişin bir çıkışı vardır...

5. Hacimsiz top çevirmeler, aynı kademede sürekli indir bindirler... Bıktırma bezdirme politikaları.....oğlum hepimiz değil ama bir kısmımız sizin ruhunuzu bile sizden iyi biliriz. Oranı buranı oynatmaya devam et sen. Bende var atıyorum 5 bin lot sen ve yandaşlarında var 50 milyon. Sen düşün paraya tapan sensin bizim zamanımız çooook

6. Napalım bekleticek bu hisse elime para geçtikçede alıcam ortala düşürücem eninde sonunda gidiceksin ortada kar var şirket iyi yönde beklemek tek sorun napalım beklicez nAkitte bekliceme sende beklicem mktk spek efendiye duyrulur[emoji3]ytd

7. Vallahi tüm arkaşlari tebrik ediyorum. Piyasa ucuyor bizimki yerle bir oldu beklemeye devam diyoruz. Helal olsun. Aslinda hep beraber spk ya sikayet etsek belki netice aliriz.

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. UNLU MENKUL DEGERLER A.S.’NIN,

BORSAMIZ ANA PAZARI’NDA ISLEM GOREN MAKINA TAKIM ENDUSTRISI A.S. (MAKTK.E)

PAYLARINDA 3 AY SURE ILE LIKIDITE SAGLAYICILIK FAALIYETINDE BULUNMA TALEBI

01/03/2016 TARIHLI VE 001 SAYILI PAY PIYASASI ISLEYISINE ILISKIN UYGULAMA USULU

VE ESASLARI (UUE) UYARINCA DEGERLENDIRILMIS VE BORSAMIZCA UYGUN GORULMUSTUR.

BU CERCEVEDE, UNLU MENKUL DEGERLER A.S. MAKTK.E

PAYLARINDA 15/11/2017 – 15/02/2018 TARIHLERI ARASINDA LIKIDITE SAGLAYICI OLARAK

FAALIYET GOSTERECEKTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 427/712 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •