Originally Posted by BaşKara Bu sefer mi?! Hani hep kazanıyordun?! Rövanş peşinde gibisin. Evirip çevirip çakarlar bak! formun iki beyni küçükler söze akıl veriyor........ laf atıyor
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by BaşKara Sayma gözünü seveyim. Saydın diyelim sakın ona göre poz alma. Aldın diyelim sakın ihlallerde sayım değiştirme. Değiştirdin diyelim.. İşte o zaman içinde gezdirirler! ..kısmet diyelim sn. Başkara .. ben bu au nun herdaim bildiğin azılı ayısıyım ... hep bearish sayarım.. ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Originally Posted by EMLAK abka nerede yaw.. yine mi çine ithal ettiler. orada deve daha ucuzdur... siyasal islamcılara laf söyle hemen çıkar piyasaya... acayip rahatsız oluyor günümüzde islamı siyaset için kullanıp cebini dolduruyorlar denilince...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by akcay siyasal islamcılara laf söyle hemen çıkar piyasaya... acayip rahatsız oluyor günümüzde islamı siyaset için kullanıp cebini dolduruyorlar denilince... Fatih Erbakan: ”İktidarın uygulamalarını gören imam-hatipli gençler deist, ateist oluyor”
bence çinde o akçay.. ben yokken kimbilir kimle tartıştı.
Originally Posted by EMLAK berkimcans ne güzel yapıştırıyordu takas ve Mc leri ama üj bej dengesiz onada laf attı. o da yazmıyor. Ayıp ettiler berkimcans'a.
profil fotosu görünmüyor abkanın demekki çine ithal etmişler.. baya uzun ceza aldı demekki uzun zamandır yok. yoksam tartışmak için elinde tuzlukla koşardı çoktan.
Originally Posted by SEL ..kısmet diyelim sn. Başkara .. ben bu au nun herdaim bildiğin azılı ayısıyım ... hep bearish sayarım.. .. Bu altıns 1 de oyun mu var yine ? Makas acilmis Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri