Sayfa 429/1008 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Vıop LVI

pala çok zalım oynuyor bozkurt..

az bi takibi bıraksam hemen suyun içine alıyor beni..

senin don nikel krom alışımı heralde hiç paslanmıyor suyun içinde maşşalah..

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pala çok zalım oynuyor bozkurt..

az bi takibi bıraksam hemen suyun içine alıyor beni..

senin don nikel krom alışımı heralde hiç paslanmıyor suyun içinde maşşalah..

Yok ben işin kolayına kaçtım, yükselince satıyorum düşünce alıyorum, suyuniçinde tezgah güzel çalışıyor. Suyunüstünde çalışmıyor
    Hamdım Piştim Yandım

3. Orta Doğu Nabzı
    @OrtaDoguNabzi
    ·
    13 Kas
    İsrail - Lübnan

İsrail'in saldırısı sonucu iki sivil öldü.

Hizbullah bu saldırıya sert bir karşılık vereceklerini açıkladı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8425 viop önemi hale geldi.. buranın altında takılırsa biraz 8400 tutmaz bence.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Yok ben işin kolayına kaçtım, yükselince satıyorum düşünce alıyorum, suyuniçinde tezgah güzel çalışıyor. Suyunüstünde çalışmıyor
    vay arkadaş bizde bu adam senelerdir suyun içinde yükselsede kurtulsa diye bakıyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haftalık hacimler düşüyor spotta kısa vade işlemler yapan donanımsız oyuncuların en çok kaybedeceği sene sonu 1.5 aylık dönem.
    hacimler her hafta aşağı geleceği benziyor .gün içi makinalarla indir bindir hacimsiz hareketler.Birileri piyasayı şorta zorluyorbu hafta başarısız oldular ak yatırım tarafından
    geçen hafta ne dediysek o bugun kuşu sokuyorlarda haber kaynaklı devamlılığı ne kadar yavaş yavaş et döner gibi düşünün 1,5 ayı ince kesecekler beklentim bu yönde 1 ay önce verdiğim dolar bazlı 2.48-2.50 beklentim devam ediyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Orta Doğu Nabzı
    @OrtaDoguNabzi
    ·
    13 Kas
    İsrail - Lübnan

İsrail'in saldırısı sonucu iki sivil öldü.

Hizbullah bu saldırıya sert bir karşılık vereceklerini açıkladı.
    bu haberlerin hiç bir önemi yok onlar fiyatlarda , bilanço öncesi badem spor ve kulağı delikler kredili pozisyonları kapattı.Faiz artırımı hikayesine pozisyon kapatanlar , sene sonu fonları hesap kesmeleri derken olay o evreye döndü benim gördüğüm hacimlerde yerlerde , kartlar yeniden dağıtılıp yeni hikayeler yazılmalı ocak ayı en uygun ay olabilir yerel seçim öncesi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vay arkadaş bizde bu adam senelerdir suyun içinde yükselsede kurtulsa diye bakıyoruz

Puahahahhahsh
    Yahu dayucuğum senin altın yımırtlayan tavuğun olsa kesermisin
    Hergün yımırtalı pideyi beleşe getirmek varken ne uğraşacam voleyle vurgunla köşeyi dönmekle
    Şaka maka o değil de günün dibini nasıl işaretledim ama
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 429/1008 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •