Sayfa 430/1008 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Milletin yazılım hissesi tavan üstüne tavan çeker bizde de acık cafeyin var.

orda da suyun içinde geziyoz bu nasıl iş.

Biraz geç gördüm ama bu kilimasanı listeye geri alıyom eski kaadımdır .

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor memedabi, her gün para dağıtıyorlar burda
    Emlak yine herzamanki gibi günün en dibinden şortların bi kısmını kapatmış, herifler ona çalışıyor paso
    Bu vesileyle günün dibini işaretleyek, 7669
    Hafız masada olma akıl verenlerde çıktı bize

Akıl veren olduğuna göre birde gülücük koyuyorsa tezgahı kapat güzel bir otelde sıcacık kaynak sularına gir dayı

Güre ye gidebilirsin mesela

Niye cinki dayı çok simardilar saçlarına para takip yagmir gibi yagdiriyorlar hepsinin anahtarını Alcan ki Tevbe kapısını hatırlasın emme dayı akıl verenimizde oldu tüm sinyaller tamam

adios

3. Özel jeti dayı yağmur da yikansin diye dışarda bırakan zihniyet gerçek tutumludur. Ahhahahahaaha

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    BU Özaner'in öngörüleri genelde doğru çıkıyor 19.10.2023 de paylaşmışım takip ettiğim biridir

5.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Özel jeti dayı yağmur da yikansin diye dışarda bırakan zihniyet gerçek tutumludur. Ahhahahahaaha
    Memedabi şu hulktan biraz bahsetsen bize abi, sana 10 dolardan mı arzetmişlerdi, sonra suyuniçinde 60 centten mi satıp kurtulduydun, abi bi anlatsan nasıl tezgaha geldiğini.
    Birde sana bişii sorcam, mesela hulk 10 cente düşse alırmısın
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi şu hulktan biraz bahsetsen bize abi, sana 10 dolardan mı arzetmişlerdi, sonra suyuniçinde 60 centten mi satıp kurtulduydun, abi bi anlatsan nasıl tezgaha geldiğini.
    Birde sana bişii sorcam, mesela hulk 10 cente düşse alırmısın
    Dayı ben bele şeyler almıyorum

Dünyada fiyatı belli olan malzeme alıyorum dayı gerek fabrika çıkışlı gerek nadir element bu işler iş değil dayı

Anlayacaksın dayı

7.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Hafız masada olma akıl verenlerde çıktı bize

Akıl veren olduğuna göre birde gülücük koyuyorsa tezgahı kapat güzel bir otelde sıcacık kaynak sularına gir dayı

Güre ye gidebilirsin mesela

Niye cinki dayı çok simardilar saçlarına para takip yagmir gibi yagdiriyorlar hepsinin anahtarını Alcan ki Tevbe kapısını hatırlasın emme dayı akıl verenimizde oldu tüm sinyaller tamam

adios
    Akıl vermiyor sen ve senin gibi 2-3 burada manipülasyon peşindesiniz bu işe yeni başlayanlara onu gösteriyorum.ha bunu yeri geliyor teknikle yoğurup ortaya koymaya çalışıyoruz yeri geliyor bazı yazılanları alıntılayıp yapıyoruz.Senin midene yaramaz yazılanlar kenarda dur sıranı bekle yakında sinemalarda kendini izlersin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Yahu dayucuğum senin altın yımırtlayan tavuğun olsa kesermisin
    Hergün yımırtalı pideyi beleşe getirmek varken ne uğraşacam voleyle vurgunla köşeyi dönmekle
    Şaka maka o değil de günün dibini nasıl işaretledim ama
    Reis bataklıkta dip mi olur. Her yer dip. Boyunu geçtiği anda diptesin. Memed abi geldiğine göre buralar dip olmaz. Önce memed abi gelir. Çizdiği obo kırılır. Sonra gundi gelir obonun boyun çizgisine pull back yaptığımız noktada. obo hedefine gider bosphorus gelir ve nihai dip oluşur.

Sayfa 430/1008 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •