Sayfa 430/1006 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop LVIII

1. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben dün akşam geldim dedim ons a kaymışlar bi haber mi var deye, sende çin verisi merisi bişii dedin tokatlı abi bu veri meri işi değil bi haber olmalı, fena kayıyorlar
    Fed mart ayın da faiz indirimine başlamaz endişesiyle veriyorlar....ama numara kazanmak şahane.....senkronize olmak önemli.....bizim viopta gümüş onsu düşüşe paralel vermiyorlar akşam akşam....şortlasak sabah asya da alırlarsa bu sefer de zarar yazarız...sadece bukalemun gibi bekliyorum.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

10 sene önce Wingo vardı güzel indirimler yapıyordu.
    Bu kaz uçan kaz...

4. ABD ADR

Biri GARAN aldı yarına manyal verdi başkası hemen sattı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm seni almazlar oraya, paltonun değeri enaz bibucuk milyon tale, ceketlen gelirsen değeri enaz 1milyon tale olması lazım. Masadan kaçan maçan olursa palto ve ceketlere el koyuyoruz
    Biz reisin arkadaşlarıyız desek yesek içsek hesap ödemeden tüysek olur mu reis

6. https://twitter.com/YagciAlper/statu...76108340748750

bir türk ortalama 52 yaşında emekli oluyor, 76 yaşına kadar yaşıyor, emeklilikte geçen süre 24 yıl, yani 24 yıl emekli maaşı alıyor

abd ortalama emeklilik yaşı 66, 76 yaşında ölüyor, emeklilikte geçen süre 10 yıl
    almanyada 13 yıl, ingiltere, norveç, danimarka, hollanda, irlanda, fransa 14 yıl
    çin 15 yıl, japonya 16 yıl, italya 17 yıl emeklilikte geçen süre

en düşükler g.afrika 2 yıl, rusya, baltık ülkeleri, romanya, bulgar 7 yıl, meksika 8 yıl.. ve türkiye 24 yıl

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis benim kestane ye para vermezler mi.
    Hesaplamak lazım yada bir değer analistinden yardım almak lazım, senin kestane epey bi para etmesi lazım normal bir kestane gibi piyasada işlem görürse sataram haaa köyü
    Ayasofya abinin kestanesi = nakit x [ 1 +(r)x x/360]-temettü
    Formül bu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD ADR

Biri GARAN aldı yarına manyal verdi başkası hemen sattı.

vadeliyi o yüzden fışkırttılar 1000 puan demekki

Sayfa 430/1006 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •