Sayfa 429/1006 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben dün akşam geldim dedim ons a kaymışlar bi haber mi var deye, sende çin verisi merisi bişii dedin tokatlı abi bu veri meri işi değil bi haber olmalı, fena kayıyorlar
    Reis senin bu palto kolonya işi arada kaynayıp gidecek. Hangi pavyona geliyoruz gelelim felekten bir gün çalıp ceketi bırakıp gelelim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üstüne soğuk su iç. Ben prensip gereği spekülatif hisse almıyorum. Uçar düşer bilmiyorum ama benim için spekülatif bir hissedir bu.
    üstad hangi hisseymiş bu?

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    valla 8600 bing den alper dayunun, emlakın porşların anektarları duruyor elimde

parmak kaldırma... alırım

https://www.youtube.com/watch?v=jjLrIoWf8B0
    Başkasına ait hesaplara işlem yapmak mı aynı İp den ne duyamadım. izinsiz sermaye piyasası faaliyetine girer bu.

Kısacası çek elini tuştan....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    üstad hangi hisseymiş bu?
    Adesedir muhtemelen

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis senin bu palto kolonya işi arada kaynayıp gidecek. Hangi pavyona geliyoruz gelelim felekten bir gün çalıp ceketi bırakıp gelelim.
    Olm seni almazlar oraya, paltonun değeri enaz bibucuk milyon tale, ceketlen gelirsen değeri enaz 1milyon tale olması lazım. Masadan kaçan maçan olursa palto ve ceketlere el koyuyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm seni almazlar oraya, paltonun değeri enaz bibucuk milyon tale, ceketlen gelirsen değeri enaz 1milyon tale olması lazım. Masadan kaçan maçan olursa palto ve ceketlere el koyuyoruz
    Reis benim kestane ye para vermezler mi.

7.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Abi biz Autodesk ürünlerini, Ansys, vb. TEMEL mühendislik yazılımlarını (onları geçin Office, Windows gibi temel uygulamaları dahi) crackli olarak kullanan bir ülkeyiz.
    Yazılım ve donanım konusunda dünya standartlarına yaklaşabilen ürünlere yönelik çalışmaları geçin; istisnai bir kaç girişim dışında asla ve asla; bu alanlarda altyapımız dahi gelişmeyecek. Ancak parayı veren düdüğü çalar mantığıyla müşteri oluruz.
    Tarım ve hayvancılık ülkesi olamadık, tek şansımız oydu.. sanki..
    - Sözleşmesi imzalanan AR-GE projeleri

İşbirliğine dayalı modeller ile oluşturulan projelerde, üniversite, KOBİ ve şirketler olmak üzere toplam 13 yüklenici ve alt yükleniciye yer verilmiş olup, imzalanan yeni AR-GE projeleri ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında yurt dışı bağımlılığın azaltılması, özgün, yerli, ileri teknoloji içeren milli çözümlerin hayata geçirilmesi ve ülkenin AR-GE ve teknoloji yetkinliğinin artırılması hedefleniyor.

Sözleşmesi imzalanan AR-GE projeleri şöyle sıralandı:

Metal Matris Kompozit Malzemeler için Lazer Metal Toz Ergitme Prosesinin Geliştirilmesi (AMETİST) Projesi
    Yüksek Sıcaklık Ötektik Oksit Seramik Matris Kompozitlerin Geliştirilmesi (ÖTEKTİK) Projesi
    SiC Elyaf ve SiC Matrisli Kompozit Geliştirilmesi Faz-1 (SİCİM) Projesi
    Nanomalzemeli Pirotekniklerin Geliştirilmesi (NOVA) Projesi
    Eritilerek Dökülebilir Duyarsız Patlayıcı Geliştirilmesi (LAV) Projesi
    Kompozit Katı Yakıtlar İçin Bağlayıcı-Katalizör Bileşeni Geliştirilmesi (KARBOSEN) Projesi
    Düşük Faz Gürültülü Dielektrik Rezonatör Osilatör Geliştirme (DRO) Projesi
    Düşük Faz Gürültülü Kristal Osilatör Geliştirme (KRİSTAL OSİLATOR) Projesi
    Su Altı Sentetik Açıklıklı Görüntüleme Yeteneği Kazandırılması (SAS) Projesi
    YIG (Yttrium Iron Garnet) Filtre Geliştirme Projesi
    Merkezi Sürü İHA Geliştirilmesi (SÜMER) Projesi
    Bilişsel İş Yükünü Etkileyen Faktörlerin Ölçümü ve Yapay Zekâ ile Değerlendirilmesi (GENIUS 2.0) Projesi
    Alanda Programlanabilir Entegre Devre Geliştirme (ALP-EREN) Projesi
    Sahte Görüntü Tespit Yöntemleri Geliştirme (CİNGÖZ) Projesi

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bu konularda maaelesef pek bilgim yok..sadece dilek ve temennilerimi yazıyorum..

8. Piyasada tekelleşme var deniyor. Büyük oyuncular üzerine oynanıyormuş. Küçüklerin zaten üzerine oynanıyor ama sıkıştırmalarda filan ters hareket yapanları da bitirecekler belki.

Onları ortadan kaldırıldıktan sonra muhtemelen BIST500 gıdım gıdım faizden biraz fazla artacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 429/1006 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •