Sayfa 432/1122 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Enflasyonu düşürmenin tek yolu ülkedeki yabancıyı gönder talep azlığından düşer.Boşuna onla bunla uğraşma 50 puan gider.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

2. Az önce 3 tane oto bayiisi gezdim. Sadece 1birinde 1 tane sıfır araç vardı o da burnundan kıl aldırmıyor. Siz düşünürken bu satılır zaten dedi :D

Devir stock devri

ytd

3. Bugün bir kaç markette sürekli atıştırmalık ürünlerde kampanya var almak istemezmisiniz ısrarı ile karşılaştım bu da insanların zorunlu gıda dışında keyfi ürünlere harcamayı kestiğini gösteriyor zorunlu gıdanın sepetteki ağırlığı gitgide artıyor zorunlu gıda dışında üretim yapan firmalarda küçülme kaçınılmaz birde asgari ücret zammı da gelirse işçilerin aman gözünüzü seveyim asgari ücret artmasın diyeceği günler yakın gibi

4.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Enflasyonu düşürmenin tek yolu ülkedeki yabancıyı gönder talep azlığından düşer.Boşuna onla bunla uğraşma 50 puan gider.
    Yabancıları dağda çoban olsun, ihracat yapan fabrikalarda köle fiyatına çalışsın böylece cari açık düşecek diye biz davet etmedik mi?

En azında taburlar düzeyine geçişte görmemezlikten gelmedik mi?

Ne oldu?

Şimdi o 9-10 milyonu (ki Yunanistan nüfusudur) beslemek için yurt dışından Eurobonda yüzde 9 faizle para bulup buğday, şeker almıyor muyuz?

Bilimselden uzak, saçma sapan tüm ekonomi teoriler çöküyor.

Bir başkası deneniyor.

Faturayı bugün olan ve gelecek nesil ödüyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Az önce 3 tane oto bayiisi gezdim. Sadece 1birinde 1 tane sıfır araç vardı o da burnundan kıl aldırmıyor. Siz düşünürken bu satılır zaten dedi :D

Devir stock devri

ytd
    Bütün dünyada olan bizdede seçimden sonra gelmesi muhtemel sen çok kazandın vergisini bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Az önce 3 tane oto bayiisi gezdim. Sadece 1birinde 1 tane sıfır araç vardı o da burnundan kıl aldırmıyor. Siz düşünürken bu satılır zaten dedi :D

Devir stock devri

ytd
    takip ettiğim amerikada bi porsche bayi var

Sıfır 200k lık araca 320k etiket koymuş

1500 mildeki, sıfırı 160k olan araca 325k etiket koymuş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Hükümet peki 2. el araç satışlarına neden müdahale etmiyor.

2 yıldır sarı sitedeki 2. el araçların fiyatları sıfırdan yüksek...

Neden buna sınır getirmiyor?

Demiyor ki örneğin, 2. el araç sıfırın yüzde 25 altından yüksek satılamaz diye...
    serbest piyasaya karışamaz zaten sıfır araç yok,arz talep meselesi dostum.adam şahine 100k diyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Stokçuluk serbest piyasa gerçeğidir. Bunu engelleyecek bir mekanizma yok.

Parası olan yakın geçmişte migrosları yağmalayıp yağ da stokladı. Forumda yazıp çizenler de vardır bunların arasında. Kimse dur ne yapıyorsun demedi.
    Aynen 17 yıllık forumdonanım sıcak fırsatlar ölücüsü olarak bedava ya yakın ne mallar aldık bilen bilir ;)

Sayfa 432/1122 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •