Enflasyonu düşürmenin tek yolu ülkedeki yabancıyı gönder talep azlığından düşer.Boşuna onla bunla uğraşma 50 puan gider.
Enflasyonu düşürmenin tek yolu ülkedeki yabancıyı gönder talep azlığından düşer.Boşuna onla bunla uğraşma 50 puan gider.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Az önce 3 tane oto bayiisi gezdim. Sadece 1birinde 1 tane sıfır araç vardı o da burnundan kıl aldırmıyor. Siz düşünürken bu satılır zaten dedi :D
Devir stock devri
ytd
Bugün bir kaç markette sürekli atıştırmalık ürünlerde kampanya var almak istemezmisiniz ısrarı ile karşılaştım bu da insanların zorunlu gıda dışında keyfi ürünlere harcamayı kestiğini gösteriyor zorunlu gıdanın sepetteki ağırlığı gitgide artıyor zorunlu gıda dışında üretim yapan firmalarda küçülme kaçınılmaz birde asgari ücret zammı da gelirse işçilerin aman gözünüzü seveyim asgari ücret artmasın diyeceği günler yakın gibi
Yabancıları dağda çoban olsun, ihracat yapan fabrikalarda köle fiyatına çalışsın böylece cari açık düşecek diye biz davet etmedik mi?
En azında taburlar düzeyine geçişte görmemezlikten gelmedik mi?
Ne oldu?
Şimdi o 9-10 milyonu (ki Yunanistan nüfusudur) beslemek için yurt dışından Eurobonda yüzde 9 faizle para bulup buğday, şeker almıyor muyuz?
Bilimselden uzak, saçma sapan tüm ekonomi teoriler çöküyor.
Bir başkası deneniyor.
Faturayı bugün olan ve gelecek nesil ödüyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri