Sayfa 432/655 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Duruma bak.
    Normalde ekonomiyle ilgili en üst bakan istifa edecek,Merkez Bankası baskani görevden gece alınacak olsa borsa taban olurdu. Şimdi davul zurna havası piyasalarda. Belirsizlik bile daha iyi der gibi piyasalar. Dusunebilseler bu durumu neden diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Duruma bak.
    Normalde ekonomiyle ilgili en üst bakan istifa edecek,Merkez Bankası baskani görevden gece alınacak olsa borsa taban olurdu. Şimdi davul zurna havası piyasalarda. Belirsizlik bile daha iyi der gibi piyasalar. Dusunebilseler bu durumu neden diye.
    Onlar değil, millet düşünüp gereğini yapacak.
    Kurtuluş o zaman başlar.

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Onlar değil, millet düşünüp gereğini yapacak.
    Kurtuluş o zaman başlar.

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Millet de gereğini düşünüp yapacak ama biraz daha var ona.

4.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Millet de gereğini düşünüp yapacak ama biraz daha var ona.
    Çünkü hâlâ Tl güclensin ,döviz yükselmesin diyenleri dış güç yanlısı ve hain, Tl yi iyice degersizlestirip dövizi sürekli arttıranları yerli ve milli gören epey bir kesim var.Onların aklının başına gelmesi gerek

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın Binali Yıldırım hemşerimdir, hatta bizim ilçeye bağlı en yakın köylerden birinden. Ancak bugün yapılacak toplantıda ekonominin başına onun getirilmesi bence olumsuz algılanır. Bu şekilde bir hata yapmazlar sanıyorum.
    Tek olumlu yanı bunların çevreci olmaları. Eskileri atıp ziyan etmiyorlar.Geri dönüşümle tekrar tekrar dolaşıma sokuyorlar.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    artık dönüş yok, bence istifa gerçek. Halkbank ucuz tabiki iyi olur, ama benim akbank ile ayrı bir husumetim var.
    Ortak banka endeksine neredeyse 3 milyon gömdüm en iyi maliyet garan 6.28 en kötü maliyet akbnkta 5.45 halk grafiğe göre dipte aldım 4.86 halkınn 250bin lotun 150sini aka taşıayasım var ama Elim bir türlü gitmiyor paranoyak etti bu hisse beni işc yapı kredi Vakıf hepsi yeşil ama bir tek rengi gibi ak kırmızı bu banka ya benimde husumetim var

7.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Ortak banka endeksine neredeyse 3 milyon gömdüm en iyi maliyet garan 6.28 en kötü maliyet akbnkta 5.45 halk grafiğe göre dipte aldım 4.86 halkınn 250bin lotun 150sini aka taşıayasım var ama Elim bir türlü gitmiyor paranoyak etti bu hisse beni işc yapı kredi Vakıf hepsi yeşil ama bir tek rengi gibi ak kırmızı bu banka ya benimde husumetim var
    aşıda bulundu artık bist 50 tkaip edilmeli tabiki düzeltmeler olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku

sen büyük yatırımcısın buralarda ne işin var paranı ye gitsin.3 milyonu bu fiyatlardan gömmüşün yazık etmişin borsada büyük kumar oynuyosun trader

Sayfa 432/655 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •