Sayfa 432/1078 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. https://mobile.twitter.com/durum_casaubon

Takip etmeye çalıştığım diğer linkide atayım hak geçmesin

Eski forumdan tanıyanlar vardır, hisse.nette yazıyordu.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Siyaset ilminden zerre kadar nasiplenmemişsiniz.
    Rahmetli Demirel başvekil iken
    sigaraya zam yapıldığında
    "Haberim yok, Tekel Bakanı'na sorun"
    benzine zam yapıldığında
    "Ben yapmadım, Enerji Bakanı yapmıştır"
    der idi.
    Sayın bilgem nefesinizi bu cümlelerle tüketmeyin. Nasıl olsa nakitteyiz. Daha çooook vaktimiz olacak. Hemen; benim işim var, çiçekleri sulayacağım, günlük sayıyı tükettiniz falan da anlamam.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Takip etmiyorum yazmıştı bir ara sanırım,

Benim buraya link atmamın sebebi şu; adam başarılı bir borsacı, birinden yardım alıp almadığını bilemeyiz ama bu bilgileri paylaşıyor ve tutturuyor olması takip etmeye değer olduğunu gösteriyor ( cümleye virgül koymadım nefesiniz kesilsin diye )
    Aslına bakarsan sevgili lutfu001 ben; pala tabir edilen zat- muhterem olmasından da şüphe etmiyor değilim sayın bilgenin...
    O kadar diyorum yani.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Üstadım,

Merakımı gidermek için gerekli araştırma ve incelemeyi yaptım.

27 Mart tarihinde yapılan 2017 Yılı Olagan Genel Kurul Toplantı Tutanağı
    aşağıdadır.

http://www.mardincimento.com.tr/i/as...anlar-2017.pdf

Görüldüğü üzere toplantıya pay sahibi kurumların temsilcileri katılmış, toplantıda
    60.310/109.524 hesabıyla toplantı karar sayısını aşan % 55 lik bir katılım sağlanmış,
    kararlar oy çokluğuyla alınmıştır.

Aşağıdaki Şirket Ana Sözleşmesinde belirtildiği üzere her pay sahibinin hissesi
    oranında oy hakkı vardır. Ancak şirket sermayesinin % 55'i OYAK Grubunun elinde
    olduğundan geriye kalan % 45 azınlığın görüş ve onayına ihtiyaç duyulmamıştır.

http://www.mardincimento.com.tr/i/as...%C5%9Fme-4.pdf
    Teşekkür ederim Üstadım...

Mal sahipli olunca bize ancak seyretmek düşer!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sayın bilgem nefesinizi bu cümlelerle tüketmeyin. Nasıl olsa nakitteyiz. Daha çooook vaktimiz olacak. Hemen; benim işim var, çiçekleri sulayacağım, günlük sayıyı tükettiniz falan da anlamam.
    Selim bey Sn. Don Kişot kibarca size şöyle demek istemiş sanırım; “elime sopayı aldım geldim Lütfü’yü döveceğim, sen araya giriyorsun, kaç kenara...†demek istemiş sanırım
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Aslına bakarsan sevgili lutfu001 ben; pala tabir edilen zat- muhterem olmasından da şüphe etmiyor değilim sayın bilgenin...
    O kadar diyorum yani.
    Selim bey, benim şahsi fikrim; “pala†kavramı bizim içimizdeki cehaleti kabul etmeyip yarattığımız sanal düşman yada piyasa yapıcı, piyasayı yapan birazda biziz, bugün an ve an arkadaşlara yazdım borsa %3 civarı eksi bazı kağıtlar taban oldu, elimde para olsa şunları gözüm kapalı alırdım dedim en kötü olanı -%19 dan -%10 a geldi net %9-13 kar marjı vardı ama param yok

Uzun süredir aynı ve yanlış bir hissede yanlışa devam ediyorum, ama inat ettim bir kere

8.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    O kadar diyorum yani.
    İlgili zat bir kaç kez alıp satarken izledim, pala değil ama elinde iyi para var, akıllı adam o kesin bu işi öğrenmiş, benzer parası olanlar parayı batırırken bu iyi kullanıyor, dediğim gibi en 5-6 kere tokat yendiğini de gördüm, mal pazarlıyor dediklerinde satın malınızı çıkın dediğini de ve kademeye yüksek alışlar yazdığını da gördüm.

Sayfa 432/1078 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •