daha önce parselsorgu dan baktığımda bana da dönümü 440 bin edecek gibi görünmedi ancak bölgeyi bilmediğimden net fikrim yok; ama vasfının tarla olması doğrudan etmeyeceği anlamı taşımaz benim açımdan.. Esas olan bölge; yarısı da etmeyebilir, 2-3 katı da edebilir.. Atıyorum bölge uygunsa ve projen varsa özel imar çıkartabilirsin vs..
Bu tarz yerler tek tapu oldugundan Eğer sirket bir yatırım yapmayı düşünür ise Ve ülkeye-bölgeye katmadeger saglayacak bir proje ise Özel imar planlama talebinde bulunabilir..
Tabiki sirketin niyeti burayla alakalı planı varmı bilemiyorum..
" imar durumu; 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planına göre endüstriyel gelişme alanı içerisindedir."
Sehir planlama ve belediyeler ileride bu 1/25000 planları önce 1/5000 ön görünüm icin Nazım imar lanlarına sonrada onlardan 1/1000 lik Uygulama İmar planlarına dönüştürmektedirler..
burada tarla vasfından dönüşüm sırasında eger Sanayi ve endüstriye alan olarak vasfını koruyabilir ise cok iyi.
tabi zaman ve o günkü ihityaca göre değişir..
ytd..
"Endüstriyel Gelisme alanı" Olması ileride bu bölgenin Organzie sanayi bölgesi olma ihtimalini arttırmakta kanaatimce..
sayın Endex, değerli bilgilerin için teşekkür ederim, belliki konuya hakim birisiniz bir değişiklik olursa açıklmalarınızı beklemekteyiz, bol kazançlar
sayın Endex, değerli bilgilerin için teşekkür ederim, belliki konuya hakim birisiniz bir değişiklik olursa açıklmalarınızı beklemekteyiz, bol kazançlar
Estağfirullah yakın zamanda Yerinde Gidip belediyeden araştırma yapmayı planlıyorum..
Yeniden değerleme yapılmadan biraz bilgimiz olsa güzel olur.
Yer İmleri