Sayfa 433/999 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada Halk Portföy diye birşey de kalmamış.Ziraat Portfoy'e katılmış.
    http://www.halkportfoy.com/PageGalle...uMetni2019.pdf

Aynı şekilde Vakıf Portföy'de Ziraat'le birleşmiş.
    http://vakifportfoy.com.tr/bizden-haberler/
    Fonum yerinde duruyor. Deneme amaclı almıştım 12den önce

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Yok devenin bale pabucu ekmek 1tl'ydi şimdi 1.25 1650/1: 1650 ekmek şimdi 3000/1.25:2400 ekmek

Beyin bedava
    İstanbul'un çogu semtinde ekmek fırınlarda 1.5 tl. O zaman 1 tl den 1650 ekmek şimdi 3000 tl ye 2000 ekmek
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    pardon, gram veya diğer çeşitleri avro ile mi satılıyor. Ya da Tl. ile mi birim fiyat belirleniyor ? 1 ons saf altın 31,10 gr civarı olup dolarla ölçülür. Bu ülke de her hangi bir kuyumcudan altın almak yada satmak isterseniz anlık dolar / tl paritesine bakılır.
    Sn.Ressam gram altın çift bacaklıdır.Biri dolar diğeri ons altın fiyatıdır.İkisi ters korelasyondur.Bu yüzden dolartl düşerken ons fiyatı yükselir.
    Hali hazırda dolartl almaktansa hazır onsda 1300 üstüne atmış ve altına genel bir talep varken gram şu an şçin daha mantıklı geliyor bana ..
    Aynı şeyleri söylüyoruz ama benim terchim dolartl yerine gramaltın bu yüzden .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    mecbur kalıp, ite it dediğimden 10-12 küsur yıllık üyeliğimde ilk defa bir hafta ceza aldım.. faiz başlığında muhabbet gereğinden fazla savrulunca oranları bu başlıkta paylaşma fikrini dışarıdan üzülerek okudum. ama yazamadım.

şahsi fikrim.. oranlar üyeliğimden çok daha eski zamanlardan beri olduğu gibi ait olduğu başlıkta paylaşılmalı. bu başlık ise o başlıktan oranları toparlayan fedakar arkadaşların derlemelerinden başka mesaj barındırmamalı.

saygılar.
    bu mesajım "Banka Mevduat Faizleri - Diğer Konuda Paylaşılan Oranlar - Tablo" adlı başlığa yazılmış bir mesajdı.

yönetim duruma el koyup o başlığı temizlemiş sağolsun. bu mesajı da buraya taşımış. bu vahim yanlışı düzelttikleri için yönetime teşekkür ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,106
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu mesajım "Banka Mevduat Faizleri - Diğer Konuda Paylaşılan Oranlar - Tablo" adlı başlığa yazılmış bir mesajdı.

yönetim duruma el koyup o başlığı temizlemiş sağolsun. bu mesajı da buraya taşımış. bu vahim yanlışı düzelttikleri için yönetime teşekkür ederim.
    Bu 2 başlığa özel önem veriyorum, mevduatçı olarak, piyasa için gerekli bilgilere kısaca ulaşmak için.

2 haftadır şehir dışındayım,internet sorunum var ilgilenemedim. 10 gün sonra döneceğim

oradaki yazıları buraya taşıdım.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Gene market muhabbeti başlamış,bir DH ölücüsü olarak katkıda bulunayım..Eğer 2 şubattaki geleneksel migros sucuk indirimini kaçırdıysanız,migrosta yine tüm marka açık sucukların kilosu 44,90..Ben ilk indirimden 7 kilo şahin parmak fermente alıp buzluğa atmıştım....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de Afyon'dan Cumhuriyet aldim kilosu 54 TL den baska sucuk yemem.
    Afyon'da duzinelerce sucuk markasi var.
    Duyduguma gore Afyonlular "Sert Civi" markali sucugu tercih ediyorlarmis ben de carsida tesadufen rastladim girdim baktim fiyati kredi kartina 38 TL nakit olursa 36 TL dediler.
    Hanim bilmedigin tanimadigin markayi yemeyeceksin dedi ben de cesaret edemedim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Dün deneme amaçlı Viop'a 1000 atmıştım
    Biraz önce 1000,58 olarak çektim
    İnanamadım ama MK %25 yapıyor
    QNB FINANS PORTFÖY PARA PIYASASI FONU
    1 günlük getiri MK:24,11

Sayfa 433/999 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları