pazarlar da fiyatlar dusmedi ama dikkatimi ceken mahalle arası marketler de sebze meyvede dususler var ..dun domatesi 5.50 den ıspanagı 6 liradan salatalıgı 6 liradan aldım ..10 gun once aldıgımda salatalık 8.50 domates 8 lira ıspanak 9 liraydı
pazarlar da fiyatlar dusmedi ama dikkatimi ceken mahalle arası marketler de sebze meyvede dususler var ..dun domatesi 5.50 den ıspanagı 6 liradan salatalıgı 6 liradan aldım ..10 gun once aldıgımda salatalık 8.50 domates 8 lira ıspanak 9 liraydı
gecen yıl agustos eylul gibi 2 tahmin yaptım gidisata gore ya faizler %45 civarına cıkacak ya da baskılanip aynı zamanda fed in faiz artırımlarını azaltmasına ya da hic yapmamasına gore 2019 faizden kazandıgımız son yıl olacak diye ..2.tahmin cıktı ..baskıy la dussede bu kadar hızlı geri cekilmesini beklemiyordum ...dolar tl kuruna su an fed cok buyuk etki ediyor ...bu yıl faiz artırmazsa icerde de ve sınırda onemli bir siyasi olay olmazsa dolar kuru yukarı pek fazla cıkamayacagından bu faizler geberik olmaya devam edecek gorunen o ...ya eksi reel faize devam edicez ya dovize kayıp artık ne getirse getirsin bekleyecegiz..elinde olan 6 aydır tl faiz kaybım+kur zararım var diye dert yanıyor olmayan alsam mı almasam mı diye tereddüt ediyor hic boyle olmamıstır daha once sanmıyorum .
bu arada bankalar da iyice cakal oldu hergun faizi dusurdukleri yetmiyormus gibi birde gunluk hesap acan bankalar vadesiz bosta kalan miktarları artırdılar ..kimi bankalar bosta para bırakmazdı simdi bırakmaya basladılar bazıları da artırdılar mesela vov hesap 100 k ya kadar 1000 tl bosta kalırdı simdi 3500 bosta kalıyor
Kimine kaymak lazım, kimine sucuk lazım. Foruma bak erotik muhabbetler başlığı gibi
Deniz Ppf, sanki 25.40 gibi bir getiri sağlamış gibi hesapladım doğruysa
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heeeeyyy !!! Bu PPF ler bi harika dostum...
15 Şubat Cuma 10:01 MEVSİM ETKİSİNDEN ARINDIRILMIŞ İŞSİZLİK KASIM'DA %12 OLDU, ÖNCEKİ %11,5
15 Şubat Cuma 10:01 GENÇ NÜFUSTA İŞSİZLİK KASIM DÖNEMİNDE %23,6 OLDU, ÖNCEKİ %22,3
15 Şubat Cuma 10:01 TARIM DIŞI İŞSİZLİK KASIM DÖNEMİNDE %14,3 OLDU, ÖNCEKİ %13,6
15 Şubat Cuma 10:00 İŞSİZLİK KASIM DÖNEMİNDE YÜZDE 12,3 OLDU, BEKLENTİ YÜZDE 11,8
kendinizi yetiştirmezseniz ve iyi bir eğitim veya bir meslek sahibi olmazsanız bu rakamların içine siz de dahil olursunuz...Maalesef...
kusura bakmayın,oran paylaşacağım...
akbank,
30 k usd,yeni para,32 gün,%3...pazarlık filan yapılmadı..![]()
2014 de selim efendi Bi randevu vermedi..tekniğe itibar etmezlerse böyle olur.. Analistleri kurtarsın
yaşarı şimdi. Beter olsunlar.. Şanlıurfada ki fabrika dan 1 milyar kur zararı yazdılar.. 10 sene süt ve etin karına eşit.. Barcyles ı zengin ettiler.. Beter ol selim yaşar
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer İmleri