Bugün saat 19'da bakalım ne açıklayacak. S. P.
Bugün saat 19'da bakalım ne açıklayacak. S. P.
Bu işi beceremiyorsun,zaten bekleniyordu bir çöküş,bu arada BJK zadelere iyi giydirdiler,neymiş 15-20 alın diyorlardı,3 tl olan hisse 13.50 olmuştu bugün 6.25 taban kapattı,en son 3 iken alıp 4 postalamıştım yüklüce,şeytana uyduk 1k lot almıştık 6.90'dan,oradan bize girdi ufaktan,neyse karlı olup çok düşenler takibimde,onlardan vurmaya çalışacağız,zaten servetin 3/1 bölümü borsada,diğerleri dövizde fonda,çünkü bu piyasaya güvenilmez borsa olarak![]()
3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesi ile 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...gisti-6450321/
Sanırım borsadaki çöküş bu olması lazım,adamlar askeri korkuttu,yargıda sorunları var ileride bir kazaya kurban gitmeyelim diye,ama korkunun ecele faydası yoktur.
8.videoyu 5 dakikada 104 bin kişi izlemiş.
Bir yorum ,bu kadar rezillikten sonra güldürdü
Elemanın birisi xxxxxx 'in videosunun altına yazmış: - "Abi 8. bölümde duyma engelliler için tercüman koyar mısın?"
Biri de ona cevap yazmış : "Savcılar için mi?
Son düzenleme : nikrece; 25-05-2021 saat: 19:11.
Hadi Benim bu işi beceremediğim doğru da,Sende o kadar tecrübene rağmen BJK den niye gol yedin.?.6.90 niree,6.25 niree.?:-)))
Borsa,Hisse senetleri Piyasası zaten 3-5 Kumarbazın elinde,İstedikleri zaman indirip kaldırıyorlar..
En çok yükselen kağıtlara bakıyorum da,çoğu yeni halka ırz olanlar..Blançosu-Temeli sağlam diye girdiğim kağıtlar tam tersi...Futbol kulüpleri zaten batık.Bence yaklaşmaya değmez.
HYSK Kararları bakalım yarın nasıl etki edecek.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri