Merhaba Sasa ,
Benim kendime göre minimum sewiye 106,50 ( extreme bir durum olmazsa )
Her değerli , kıymetli , yatırım yapan , kar eden , borçlarını ödeyen şirket mutlaka günü gelince ederine gelir.
Patron eğer 80tl den üstü etmez benim hisse dediyse ( ağzından duymadım ) belki de 190 tl lere yaklaşan hissenin daha da yukarılara gidip KY nin mağdur olmamasını da istemiş olabilir diye düşünüyorum ( kendi fikrimdir. )
Merinos teşvik aldı --- hisse tepki gösterdi
yabancı ortaklık haberi geldi --- hisse tepki göstermeden SPK 1 ay daha uzatma verdi.
Her şeyim sasa ve hektaş değil , çok değerli şirketlerimiz var.
Dewamlı ekrana bakmıyorum ; aileme , kendime , arkadaşlarıma da zaman ayırıyorum.
İhtiycacım olan para ile yatırım yapmıyorum hiç bir zaman........
Hiç kimse bir anda zengin olamaz diye düşünüyorum ( şans oyunları hariç )
Borsa oynanmaz , borsaya yatırım yapılır diye biliyorum.
Yatırım , finans , yatırımcıların kitaplarını okumamız gerekir diye düşünüyorum.
Armut piş , ağzıma düş sewmiyorum.
O hisse olmadı , bu hisse , o da olmadı şu hisse ; herro / merro dan ben geçmiş yıllar da hiç kazanamadım.
Dönüm noktam kendimce 2017 ekim - kasım ayları oldu.
Doğru yere yatırım yaptıysanız ( hisse / fon / tahvil / emtia / arsa / ev ) , sabırlı olmak gerek diye düşünüyorum.
Çok okudum , çok araştırdım ama 2017 eylül - ekim den sonra ; kimsenin tavsiyesi ile hisse almadım.
Son kararı her zaman kendim verdim.
Yanılmıyorsam 10-12 ay boyunca hareket etmeyen KozalAK vardı , 20-30 tl lerde yüzüne bakılmayan TOMBUL kuş vardı , baba TüpRA$ vardı ; inanın çok değerli hisselerimiz var.
Benim yatırım şeklim , maaşımın 10%unu ayırmak ve bu kısmı maaşımdan ayrı tutmak ( hiç almamış gibi , kullanılmayacak para , yokmuş gibi ) 20 - 30 lu yaşlar gençleri deneyin bakalım ; doğru yere yatırım yapmışsanız 10 yıl sonra nerelerde olacaksınız.
Herkese bol kazançlar
Sewgilerimle ,
Beetlejuice.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri