Sayfa 435/896 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. 2023 bittiğinde Sasa'nın en güzel dönemine gireceğiz. Seri açılışlar ve seri artan kâr marjları göreceğiz. Tabii gezegende işler yolunda giderse. Bir de işlerin yolunda gittiği zaman dilimlerinde tam kapasite üreten Sasa görürsek durumlar zımba olacaktır.

2. Düşiyaaaaaaahhh

3. Birazcık ekleme fırsatım oldu
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

4.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    Düşiyaaaaaaahhh
    Düştüğü gibi çıkmasını da bilir sasamız... panik yapanlardan yine malı kaptılar...

5. Bugün Kap'ta bildirdikleri, şirketin esas sözleşmesinin 8 nci maddesindeki değişiklik...
    Değişiklik sonrası 8 nci maddenin tam metni aşağıda...

6. Merhaba Sasa ,

Benim kendime göre minimum sewiye 106,50 ( extreme bir durum olmazsa )
    Her değerli , kıymetli , yatırım yapan , kar eden , borçlarını ödeyen şirket mutlaka günü gelince ederine gelir.
    Patron eğer 80tl den üstü etmez benim hisse dediyse ( ağzından duymadım ) belki de 190 tl lere yaklaşan hissenin daha da yukarılara gidip KY nin mağdur olmamasını da istemiş olabilir diye düşünüyorum ( kendi fikrimdir. )
    Merinos teşvik aldı --- hisse tepki gösterdi
    yabancı ortaklık haberi geldi --- hisse tepki göstermeden SPK 1 ay daha uzatma verdi.

Her şeyim sasa ve hektaş değil , çok değerli şirketlerimiz var.
    Dewamlı ekrana bakmıyorum ; aileme , kendime , arkadaşlarıma da zaman ayırıyorum.
    İhtiycacım olan para ile yatırım yapmıyorum hiç bir zaman........

Hiç kimse bir anda zengin olamaz diye düşünüyorum ( şans oyunları hariç )
    Borsa oynanmaz , borsaya yatırım yapılır diye biliyorum.
    Yatırım , finans , yatırımcıların kitaplarını okumamız gerekir diye düşünüyorum.

Armut piş , ağzıma düş sewmiyorum.
    O hisse olmadı , bu hisse , o da olmadı şu hisse ; herro / merro dan ben geçmiş yıllar da hiç kazanamadım.
    Dönüm noktam kendimce 2017 ekim - kasım ayları oldu.

Doğru yere yatırım yaptıysanız ( hisse / fon / tahvil / emtia / arsa / ev ) , sabırlı olmak gerek diye düşünüyorum.
    Çok okudum , çok araştırdım ama 2017 eylül - ekim den sonra ; kimsenin tavsiyesi ile hisse almadım.
    Son kararı her zaman kendim verdim.
    Yanılmıyorsam 10-12 ay boyunca hareket etmeyen KozalAK vardı , 20-30 tl lerde yüzüne bakılmayan TOMBUL kuş vardı , baba TüpRA$ vardı ; inanın çok değerli hisselerimiz var.

Benim yatırım şeklim , maaşımın 10%unu ayırmak ve bu kısmı maaşımdan ayrı tutmak ( hiç almamış gibi , kullanılmayacak para , yokmuş gibi ) 20 - 30 lu yaşlar gençleri deneyin bakalım ; doğru yere yatırım yapmışsanız 10 yıl sonra nerelerde olacaksınız.

Herkese bol kazançlar
    Sewgilerimle ,
    Beetlejuice.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

8.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Ya beetlejuice ortağım, seni severim...
    sen böyle diyorsun ama bak daha bilgili yatırımcılar
    70 diyor, 80 diyor... Bir başkası 40-50 diyor...
    Hangisine inanacığımı bilemedim
    Adamlar bedava portföy yöneticiliği yapıyorlar...
    ne kadar hoş değil mi
    Değerli Aytunç ,

Kimseye inanma , insan bu dewir de aynı kandan olan kardeşine inanmıyor.
    Tek hisse vezirr de eder , rezilde ( kendimden bilirim )
    değişik sektörlerden 5 - 6 hisse , biraz döviz ( yedek akçe için ) , yada biraz TL ( seçim senin )
    Farklı sektörlerden 5 - 6 sağlam hisse , benim akşam rahat uyumamı sağlar diye düşünüyorum.

Bana göre bedaFa portföy yöneticiliği olmaz..... olamaz diye düşünüyorum kendimce.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 435/896 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •