BBVA'ya bu iş bu şekilde yapılır senin de bu şekilde yapman lazım deyip çok çok yüksek belirleyebilirler ama belli olmaz.
Süreklki ani felaketlerin gelmesi sistemin sakat tarafı, arada insanların gıdıklanılması da lazım.
Süleyman Demirel'in bir sözü var, "Bazen devlet rutinin dışına çıkabilir". Rutin dışı bir güzellik neden olmasın.
Yalnız VAKBN X30'dan çıktı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kamuları tahsisli ile ele geçiriyor varlık fonu.
Hemde bedavadan...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
"Büyük Finansörler" kötü bir olay olsa da girsek diye bekliyordur, arada frontçu finansörler ayak izi bırakıyor.
Sürekli TV'de enflasyon %50 olacak %60 olacak deniyor veya geçmiş enflasyon söyleniyor.
Milletin elektrik, doğalgaz alacak parası kalmamış, tam tersine durgunluk ve fiyatlarda çöküş olabilir diyenler de var.
10 yıllık tahvile muhtemelen geçen birisi girdi, ona göre ufak paradır ama fiyatları etkiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Vakıfbank ve Halkbank'tan sermaye artırımı
https://parafesor.net/vakifbank-ve-h...imi-09-02-2022
2022 Borsalar için düşüş yılı mı?
https://parafesor.net/2022-borsalar-...-mi-09-02-2022
ne saçmalıyosun, kamu bankalarını kamu tekrar baştan ele mi geçiriyor ? zaten kendi malı, kamu bankası
bddk kuralları var, sermaye yeterlilik rasyosunu tutturmak lazım, onun için özsermaye koyulması gerekiyor, normal bedelli yaparsa borsada hisse senedi tutanlardan para istemek gerekecek, onun yerine sadece hakim sermayedar olan hazine kendi sermaye koyuyor bankanın içine, nakit sermaye, halka açık kısımdan bi şey istenmemiş oluyor
kamu bankaları diğer bankalara kıyasla kar yazmıyor gibi bi şey, halbuki normal bankacılık operasyonlarında sektör ortalamasına yakın bi faiz marjı koysa kamu bankaları da kar yazardı, ama faiz marjı koymuyor, ekonomik aktiviteyi desteklemek için uygun/düşük faizle kredi vermek suretiyle potansiyel kardan vaz geçmiş oluyor.. böyle olunca halka açık kısım mağdur edilmiş oluyor.. mağduriyeti gidermek için en doğru iş, kamu bankalarının kendi tahtalarında hisse geri alım açıklaması gerek
Yer İmleri