Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 438/1014 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bu cambazlığa Mahfi Eğilmez iyi bir cevap vermiş bu yazısında.
    KENDİME YAZILAR - Mahfi Eğilmez yazıları: Türkiye Ekonomisi Dünyada Kaçıncı Sırada?
    http://www.mahfiegilmez.com/2017/08/...rada.html#more
    . ''
    walla cambazlığa itirazı olan derdini gidip IMF'ye anlatır, hesap IMF'nin..

bu arada mahfi hoca nasıl 'iyi' bi cevap vermiş anlamak zor- IMF'nin bu satınalma gücü paritesine dayalı hesabının teorik ve pratik olarak doğru olduğunu yazmış.. ve demiş ki, dünyanın bir yerinde bir satış ihalesi yapılırken ben kendi sagp paritesine dayalı doları mı versem olur mu ? vs vs.. demagoji, boş laf..

sagp bakınca doğal olarak her türden EM ekonomisi daha büyük görünüyor, çünkü aynı 100 dolar londra, zürich, tokyo gibi yerlerde alabildiği şeyden daha fazlasını alabiliyor istanbul, moskova, rio, delhi falan gibi yerlerde.. eeeee ?? zaten önemli olan belirleyici olan kriter bu değil mi ? sen 2000 dolar maaşla londra'da sürünen bir paryasın, aynı 2000 dolarla istanbul'da yada delhi'de kralsın.. ikisi de aynı 2000 dolardır mı diyeceğiz ?

2. bu arada bulgar-yunan turuna devam ediyoruz, bulgaristan güzel yer.. varna, harika bir şehir.. deniz de güzel, hemen şehrin içinden yürüyerek plaja ulaşıyorsun.. ahmetg için bir not geçeyim : bulgar kadınların çirkin olduğu saçma bir tevatür, yok öyle bi şey.. buna mukabil, dedeağaç/tasos havalisindeki yunan kızları genelde obez.. yunan kızı bulgardan daha güzeldir şeklndeki klişe tamamen yıkıldı benim nazarında..

bu arada hala özdere'deyse ahmetg için bi önerim var marvy : eski adı sultan (paloma) otel idi, 30 yıldır egenin bütün koylarını gezmişimdir, tartışmasız en iyi deniz marvy'nin kurulu olduğu o koyda.. tesis ise başka bir şey, mükemmel ötesi.. ahmetcim, marvy'de bir gün geçir- sonsuzluk ve bir gün

3. AKP'li Demir: Dünya'nın yuvarlak olması mason uydurması, Dünya düzdür
    https://www.aydinlik.com.tr/akp-li-d...a-eylul-2017-2

Bu parlak zekalı zat-ı muhteremin bakan olduğunu hayal edin ne icraatları olur ama!
    Son düzenleme : memorex; 02-09-2017 saat: 04:19.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

bu arada mahfi hoca nasıl 'iyi' bi cevap vermiş anlamak zor- IMF'nin bu satınalma gücü paritesine dayalı hesabının teorik ve pratik olarak doğru olduğunu yazmış.. ve demiş ki, dünyanın bir yerinde bir satış ihalesi yapılırken ben kendi sagp paritesine dayalı doları mı versem olur mu ? vs vs.. demagoji, boş laf..

sagp bakınca doğal olarak her türden EM ekonomisi daha büyük görünüyor, çünkü aynı 100 dolar londra, zürich, tokyo gibi yerlerde alabildiği şeyden daha fazlasını alabiliyor istanbul, moskova, rio, delhi falan gibi yerlerde.. eeeee ?? zaten önemli olan belirleyici olan kriter bu değil mi ? sen 2000 dolar maaşla londra'da sürünen bir paryasın, aynı 2000 dolarla istanbul'da yada delhi'de kralsın.. ikisi de aynı 2000 dolardır mı diyeceğiz ?
    .......Diyelim ki İngiltere'de uluslararası katılıma açık büyük bir alış veriş merkezi ihalesi yapılıyor. İhale şartnamesinin fiyatı 50 bin USD olarak belirlenmiş. İhaleye katılmak isteyen firmalara herkes satın alma gücüne göre bedel ödeyecek deniyor mu? Ya da "Türkiye'de satın alma gücü Avrupa ülkelerine göre oldukça yüksek, bu durumda ücretleri üçte bir oranında düşürmek gerekir" diyen birisi çıksa bu görüş kabul görür mü? Demek ki SAGP, teorik olarak doğru olsa da uygulamada kullanılacak bir ölçü değil.....

Verdiği örnek çok açık anlama sorunun varsa yapacak birşey yok !Gerçekler acıdır.İşine gelmeyince demagoji ha

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

güzel abim oradaki maaşlar euro buradaki tl. banada maaşımı (4500) tl değil euro üzerinden verin yüzdeyüz sen haklısın.
    oradaki asgari ücretliye 15 tane 100 euro veriyorlar bizdeki asgari ücretliye 4 tane 100 euro veriyorlar.
    izlemeni tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=E1ZlqZFz3KE

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu arada bulgar-yunan turuna devam ediyoruz, bulgaristan güzel yer.. varna, harika bir şehir.. deniz de güzel, hemen şehrin içinden yürüyerek plaja ulaşıyorsun.. ahmetg için bir not geçeyim : bulgar kadınların çirkin olduğu saçma bir tevatür, yok öyle bi şey.. buna mukabil, dedeağaç/tasos havalisindeki yunan kızları genelde obez.. yunan kızı bulgardan daha güzeldir şeklndeki klişe tamamen yıkıldı benim nazarında..

bu arada hala özdere'deyse ahmetg için bi önerim var marvy : eski adı sultan (paloma) otel idi, 30 yıldır egenin bütün koylarını gezmişimdir, tartışmasız en iyi deniz marvy'nin kurulu olduğu o koyda.. tesis ise başka bir şey, mükemmel ötesi.. ahmetcim, marvy'de bir gün geçir- sonsuzluk ve bir gün
    Karakemal

Ozdere de genclik parkinin orada denize girdim. Super iki gun gecirdim. Dediginiz yero bilmiyorum ama not ediyorum

Sirada sigacik urla demirci koyu var

Su an odemisteyim dun Birgi deydim. Birgiyi de kapitalizme kaybetmisiz. Heryer dukkan tabela bakkal pansiyon dolmus. Hic akillanmiycaz

Bu arada Birgi yi gezmekle Turkiye hakkinda ne kadar cahil ve bilgisiz oldugumu anladim. Ogrendiklerim o turbeler turbelerdeki yazilar cami hakkindaki bilgiler sagolsun bize rehberlik eden imam, caminin bahcesinde gorduklerim vs vs

Ne kadar geri bir milletiz. Merak yok sorgu yok. Bir tarafta ellerinde cep telefonlari sabah aksam selfie ceken bir suru kalitesiz insan obur tarafta 1 metre buyuklugunde bir ayak izi.

Ben anladim olayi ve sasirmadim cunku aynisi dunyanin obur dini yerlerinde var. Imam a bir sey demedim yoksa beni deli zannederdi.

Ah bi emekli olsam ilk isim belgesel cekmek olacak.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 438/1014 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •