Sayfa 438/1000 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Canikli’nin açıklamaları sonrası Naci Ağbal’ın bakan olma falan ihtimali bence yok. Resmen adamı çatır çatır gömmüş. 100 baz puan fazla yaptı diye mi bütün bu olanlar yani?
    aynı fikirdeyim ama şartlar böyle giderse mecbur kalabilirler

2. Şimdi piyasaya nasıl müdahale edilecek tahmininiz var mı?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bloomberght de sunucu 10 yıllık eurobond faizleri 7,5 a dayandı diyor. CDS lerde ciddi yükseliş var diyor. Konuğu Murat gülkan . Cds leri anlık nereden görebiliriz.
    cem uzan %14 demişti bu oranda satılıyor diyordu

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Başka şubeden çekme ücreti ödeyip başka yerde alabilirsiniz .

Bir tane şube yok değil ya o bankanın

Binde 2 farklı şube çekim ücreti alıyorlardı bazı bankalar ona da katlanacak sınız

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Küçük yerde yaşıyorsanız başka şansınız yok,il merkezi dahil pazartesi gidip;ben 20 bin dolar gayme çekmek istiyorum dediğinizde eğer sizden önce birisi aynı meblağda para yatırmadıysa,çarşamba görüşelim diyorlar...

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Panik işlemler devam ediyor, eğer bir bekleme durumu söz konusu olsa sözlü müdahale etkili olurdu ama panik halinde ne kadar etkili olur, şüpheli.
    Tamam da tcmb başkanının değişimi böyle bir sonuç doğuracağı Ahmet bakkal bile tahmin edebilirdi... kurgulanmış senaryo üzerinde duruyorum... bu videoda kadının söylemine inanmak istiyorum bu kadar da olamazlar https://m.youtube.com/watch?v=veeoDb050Uo zaman kadını haksız çıkardı ama...

6. Müdehale edemezler. Serbest piyasa’dan vazgeçmek gerekiyor müdehale için. Ya da oluruna bırakılacak.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    An itibarıyla durum normale dönmüştür.
    Hala ucuz fiyatlanıyor. Bir çete de burada var.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JP Morgan, Morgan Stanley, Moody's, Unicredit gibi dev kuruluşları Merkez Bankası'nda yaşanan başkan değişikliğini değerlendirirken kısa vadede belirsizliğin arttığına vurgu yaptı, şeffaflık ve öngörülebilirliğin önemine dikkat çekti. Morgan Stanley kurda yukarı hareketin yavaşlatılması için döviz piyasasına müdahale beklenebileceğini, ancak TCMB'nin bu konuda hareket alanının sınırlı rezervler nedeniyle dar olduğunu belirtti.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...lendi-6328303/

vatandaşla dalga geçme haberi ,yapma sözcü...

Sayfa 438/1000 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •