Sayfa 438/1200 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Ons Altın
    Herzaman hisse yatırımı yapılmaz!!!!
    Bir sağ bacak daha düşüş bekliyorum ve dua ediyorum insallah düşer
    Ve düştüğü yerlerde oyalanır
    Koskocaman bir W formasyonunda tüm varlıklarımı sarı kız diyorlar borsa aleminde ama bence sarı oğlan'a çevirecem

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam sag bacak nereye tekamül ediyor . Düşüş olursa aşşagıya nereye kadar beklentiniz. Tşkrler şimdiden.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by kaptan42 Yazıyı Oku
    Hocam sag bacak nereye tekamül ediyor . Düşüş olursa aşşagıya nereye kadar beklentiniz. Tşkrler şimdiden.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Altın bu çok oynak civa gibi, Londra merkezli abiler gibi

Net bir rakam vermem yanıltıcı olur, önce bir düşsün gözüm üzerinde, inşallah düşer

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sacro Hocam,

Muhtemelen masa-sandalye takimi disindaki sirketlerin hepsi simdilik doydu ve gidecekleri kadar gittiler. Sira onlara mi geldi?
    Onlar da cikisini yaptiktan sonra; Ver mehteri Haci...

Cumle dostlarin Ramazan aylarini tebrik ederim. Umarim hep birlikte, layikiyla istifade edebiliriz. Cunku, manevi olarak kayipta olduktan sonra, borsada hergun tavan ceksek de bir ise yaramayacagini dusunuyorum, acizane.

Vesselam,

freesky
     Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    sıra onlara gelse de gelmesede o listede alıncak hisse yok mardn var bu saatte neden yazdım sen hem sağlam hem bilmem ne deyipte masa sandalye dersen olmaz sasa da millet yanıyo bu listedede aynı tarz yanarlar geçtim onu aç graflarını bak ky para felan kazanmamış kazanamaz üste para verip durur kimse kusura bakmasın masa sandalye hisse yazılmaya başlanırsa buranın ahenki kaçar kaçtığı yetmiyomuş gibi pazar yeri mantığı başlar hade afiyet olsun diğerlerinin gidecek yeri çokk ama çok sadece ufak düzeltme yapacaklar hele bankaların gideceği yer ler çok uzaklar kısaca doyan eden yok masa sandalyeler çarpar gider 220 bile zayıf kalır
    Herkesin aklı kendine !!! Burda Sacrosanct hoca birşeyler istemiş, bazı kriterler şart koşmuş biz de bunu bir şablona oturtup liste çıkarmaya çalışıyoruz. Aklımızdan çıkartmıyoruz bu listeyi... Datalar ne diyorsa o... Formüller ne diyorsa o... Neymiş efendim listeden alınacak hisse yokmuşmuş... Kardeşim o liste istenen özelliklere uyan 26/05/2017 tarihli liste. Sizin istediğiniz ne? Her gün size lokum gibi hisse sunsun... Yok öyle köfte... Çalışacaksın, uğraşacaksın, sabırlı olacaksın, her gün tarayacaksın, zamanı geldiğinde paşa gönlün isterse de alacaksın... Masasını, sandalyesini, sehpasını bimem ama eleştirmeyi bırakıp birşeyler üretmek gerek, en azından üretmeye çalışanların gönlünü de kırmadan...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Herkesin aklı kendine !!! Burda Sacrosanct hoca birşeyler istemiş, bazı kriterler şart koşmuş biz de bunu bir şablona oturtup liste çıkarmaya çalışıyoruz. Aklımızdan çıkartmıyoruz bu listeyi... Datalar ne diyorsa o... Formüller ne diyorsa o... Neymiş efendim listeden alınacak hisse yokmuşmuş... Kardeşim o liste istenen özelliklere uyan 26/05/2017 tarihli liste. Sizin istediğiniz ne? Her gün size lokum gibi hisse sunsun... Yok öyle köfte... Çalışacaksın, uğraşacaksın, sabırlı olacaksın, her gün tarayacaksın, zamanı geldiğinde paşa gönlün isterse de alacaksın... Masasını, sandalyesini, sehpasını bimem ama eleştirmeyi bırakıp birşeyler üretmek gerek, en azından üretmeye çalışanların gönlünü de kırmadan...
    kolay gelsin
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sn.BJK Coccinella öncelikle yaptığınız çalışmalar için ellerinize/emeğinize sağlık,

Forum üyelerinin eleştirisi sizin tablolar için değil, benim anladığım kadarıyla mevcut hisseler için, borsada hisse seçerken herkesin farklı bir yoğurt yiyişi var, bunu yaparken bir çok etken var (yaş, tecrübe, beklenti, mevcut sermaye gibi gibi )

Yani sizin çalışmanız istek üzerine belirli teknik veriler baz alınarak hazırlanmış ama herkesin beklentisini karşılayacak diye bir durum yok, ben kendi adıma sizin diğer tabloları hergün takip etmeye çalışıyorum, sonuçta borsa bilgisi sınırlı olan birisi olarak mümkün olan tüm paylaşımları takip edip anlamaya/anlamlandırmaya çalışıyorum.

Tekrar emekleriniz için teşekkürler.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Sevgili Coccinella Forumdasim,

Ben sizin paylasimlariniza herhangi bir negatif laf etmedigim gibi, size de bu paylasimlar icin tesekkur etmek istiyorum. Nicin reaksiyon verdiginizi anlamadim, isterseniz benim cevabima bir daha goz atin. Aynen boyle yazmisim:

------------------------

Sacro Hocam,

Muhtemelen masa-sandalye takimi disindaki sirketlerin hepsi simdilik doydu ve gidecekleri kadar gittiler. Sira onlara mi geldi?

Cumle dostlarin Ramazan aylarini tebrik ederim. Umarim hep birlikte, layikiyla istifade edebiliriz. Cunku, manevi olarak kayipta olduktan sonra, borsada hergun tavan ceksek de bir ise yaramayacagini dusunuyorum, acizane.

Vesselam,

freesky

------------------------------

Tesekkur ve iyi dileklerimle,

freesky

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sevgili Coccinella Forumdasim,

Ben sizin paylasimlariniza herhangi bir negatif laf etmedigim gibi, size de bu paylasimlar icin tesekkur etmek istiyorum. Nicin reaksiyon verdiginizi anlamadim, isterseniz benim cevabima bir daha goz atin. Aynen boyle yazmisim:

------------------------

Sacro Hocam,

Vesselam,

freesky

------------------------------

Tesekkur ve iyi dileklerimle,

freesky
    Sizin mesajınızla bağlantılı olduğu için alıntı yaptım, ben de size bir reaksiyon göstermedim. Yanlış anlaşıldıysa ben özür dilerim Sayın freesky...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8. Sn. BJK Coccinella, ilettiğiniz tüm tablolar için kendi adıma tekrar çok teşekkür ederim.

Bugünkü listede çok sağlam diye nitelenecek çok fazla hisse yoktu zaten olması da zor. Çünkü sağlam hisselerin büyük çoğunluğu uzun zamandır yükselişte ve macd si uzun zaman önce 0 ı yukarı kesmişti.

Ama sizdeki bu bilgi ve emek oldukça hem çok sağlam hemde tekniği yeni al vermiş hisselere mutlaka denk gelirsiniz. Bizle de paylaşmaya devam ederseniz memnun oluruz.

Tekrar elinize sağlık. Kazancınız bol olsun.

Sayfa 438/1200 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •