Sayfa 439/637 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. AB'nin en zengin ülkesi Almanya en düşük ev sahipliği oranına sahip iken, AB'nin en fakir ülkesi Romanya en yüksek ev sahipliği oranına sahipmiş. İlginç.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...-kirada/203039

2.  Alıntı Originally Posted by albayrak5561 Yazıyı Oku
    Global kriz yakın diyorlar var mı aslı

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eğer kriz gelecek diyorlarsa gelmez. Öyle beklendik zamanlarda gelmez kendileri. En olmadık zamanlarda gelir. İlerleyen dönemde ABD ve AB genelinde iyileşen ekonomik verilerden dolayı sermaye bu ülkelerdeki borsalara akabilir düşüncesindeyim özellikle ABD'de faize ve tahvillere akıp bizim gibi gelişmekte olan ülkelerden çekilebilir. Bu da likidite sıkıntısı yaratacaktır. O nedenle borsada büyük şirketler yerine gelecek vaat eden şirketlere ve sektörlere yönelmek daha akılcı olacaktır kanaatindeyim.

!Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Maas yattigi anda harcayanlara, tasarruf ve yatirim yapamayanlara gelsin.

http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...mpression=true

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Maas yattigi anda harcayanlara, tasarruf ve yatirim yapamayanlara gelsin.

http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...mpression=true

Syg,
    Büyükler boşuna dememişler sabrın sonu selamettir diye, günlük al sata bir lokum uzun vadeli sağlam hissede çifte kavrulmuş iki lokum....#siriusvarlikfonu

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

Alıntı Originally Posted by hakem Yazıyı Oku
    valla onunda erken uyarı sinyalleri vardır.ne biliyorsunuz ne zaman nakite döneceğini.neyse bu onun tercihi isterse yazar öğreniriz.ben benimkini yazdım zaten her gün dow sp nasdaq izliyorum.geçen ayki gibi bir dalga daha gelirse ben kaçar, kalanlara başarılar ve saygılar))))))) ortalık durulunca ful alacağım kağıdı senaryom gerçekleşirse burda yazarım arkadaşlar.
    dow sp nasdaq??????

6. Ben bu az az biriktirme ve yıllar sonrasında temettu ile geçineyim hayallerine biraz mesafeli yaklaşıyorum. Bana cok mantıklı gelmiyor.

Diyelim 2003 den beri asgari ücretle çalşıyoruz ve garan hissesi alıyoruz. Her ay asgari ucretin %20 si kadar. Diyelim verdiği temettüleride (bedelsizleri vs.) hisseye yatırıyoruz. Yahu bakıyorum ediyorum bugun hiç oyle emekli olacak bir temettu hissesi elde edememişim. Yani bununla yılda alınan temettu ile 1 ay mutfak parası belki.

7.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Ben bu az az biriktirme ve yıllar sonrasında temettu ile geçineyim hayallerine biraz mesafeli yaklaşıyorum. Bana cok mantıklı gelmiyor.

Diyelim 2003 den beri asgari ücretle çalşıyoruz ve garan hissesi alıyoruz. Her ay asgari ucretin %20 si kadar. Diyelim verdiği temettüleride (bedelsizleri vs.) hisseye yatırıyoruz. Yahu bakıyorum ediyorum bugun hiç oyle emekli olacak bir temettu hissesi elde edememişim. Yani bununla yılda alınan temettu ile 1 ay mutfak parası belki.
    asgari ücretlinin mecburi ihtiyaçlarından sonra artıda kalması mucize zaten....hedef kitle olarak, türkiye şartlarında ortalamanın üstünde düzenli geliri olanların, makul tasarruf oranları ile uzun vadeli yatırım yapması amaçlanıyor.

8. Ortalamanın ustu kazanıyoruz diyelim ve min aylık asgari ucret kadar borsaya girersek Ancak bu sekilde mantıklı olabilir.yani ayda 1.650 tl hisseye girecegiz. mevcut yapı nedeni ile (altın hisse) Ve tl nin deval riskine karsı bu kucuk biriktirme işinin sadece avrupa ve abd borsalarında calışacagını dusunuyorum ki zaten ordada insanlar bu sekilde yatırım yapıyor. Oteki turlu bu piyasa kurt kuzu daha fazlası olmaktan oteye gidemiyor.
    Yatırım tavsiyesi degildir.

Sayfa 439/637 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •