Sayfa 439/1000 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad anlasildi sen fonlari bitireceksin
    Neye geciyoruz soyle de baslik acalim ��
    Nzora gelmem riskli������
    Yok ben bitmesin diye uğraşıyorum ama, ayşe nine bile kefen parasını TCD'ye yatırınca dedim başımıza bir gelecek var.
    Bundan sonra VİOP'a gireceğiz çoğunun aklı kesmez onu karışık bir iş, zaten bilmeden giren 3.günün sonunda batar dahada tövbe eder.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Şuraya üç beş kişi geldik. Özellikle hisse fonlardaki yatırımcı sayısının çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Zaten tefaş dan baktığımız zaman bir çok fon için bin civarı bir şey. Daha bu pazar gelişmeden böyle bir uygulamaya geçmek çok yanlış olur.
    O yanlış hiç aklımızda yokken PPF'lere yapıldı popüler olduklarında.
    PPF nedir adını bile bilmeyenler öğrenip daldılar PPF'lere
    Bankalar bastırınca da tedbirler geldiydi.

Burda yazan 3 kişiyiz belki ama bunu okuyan belki binlerce kişi var.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Biz burdan reklam yaptıkça aklında olmayanda girecek fona
    Bankalar kaçan mevduat yüzünden rekabet edebilmek için bastıracaklar
    Kanaatimce stopaj arttırımlarına çok az bir zaman kaldı

Burayı okuyan ayşe nine bile fona girmiş, daha ne olsun.TCD ne yaptı evladım diye soruyor.

Elbirliğiyle hareket edip daha da reklam yapıp stopaj artışını erkene de çekebiliriz.
    Hazineye böyle bir katkımızda olsun bari.

Yeniler bilmez PPF'lerin popüler olmasından sonra başına gelenleri okuyup görsünler.
    Siz böyle yazmaya devam ederseniz mutlaka kısa bir zaman sonra arttırılır. Sizin bu durum akla gelmeyeni getirmek gibi bir şey oluyor. Bırakın su akar yolunu bulur.Web'i kızdırıyorsunuz söylemiş olayım.

3. Tehlike yok daha sanki bir yılda %118 artış olmuş. Değer artışlarıda dahil.

Yatırım fonlarında 29/11/2019 itibari ile toplam 282 fondan 245 tanesi*yükselirken*36 tanesi değer*kaybetti. Yatırım fonlarının portföy değeri ise 87,5 Milyar TL oldu. Fonların portföy değeri bir önceki güne göre yüzde 0.08 oranında*artış*gösterirken bir hafta öncesine göre yüzde 1.13*arttı. Yatırım fonları portföy değerindeki son bir yıldaki değişim ise yüzde 118.10 oldu. Yatırım fonlarındaki toplam yatırımcı sayısı ise 3,474,397 oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Siz böyle yazmaya devam ederseniz mutlaka kısa bir zaman sonra arttırılır. Sizin bu durum akla gelmeyeni getirmek gibi bir şey oluyor. Bırakın su akar yolunu bulur.Web'i kızdırıyorsunuz söylemiş olayım.
    Bu konu ile ilgilenelerin mi aklına gelmeyecek.
    PPF'lerde de tak diye geldiydi tedbir, şaşıp kaldıydık.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tehlike yok daha sanki bir yılda %118 artış olmuş. Değer artışlarıda dahil.

Yatırım fonlarında 29/11/2019 itibari ile toplam 282 fondan 245 tanesi*yükselirken*36 tanesi değer*kaybetti. Yatırım fonlarının portföy değeri ise 87,5 Milyar TL oldu. Fonların portföy değeri bir önceki güne göre yüzde 0.08 oranında*artış*gösterirken bir hafta öncesine göre yüzde 1.13*arttı. Yatırım fonları portföy değerindeki son bir yıldaki değişim ise yüzde 118.10 oldu. Yatırım fonlarındaki toplam yatırımcı sayısı ise 3,474,397 oldu.
    Valla ben tedbiren uyarımı yapayımda sakata gelmeyelim
    O PPF tedbiri hiç aklımdan çıkmıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aldim ustadim cok oldu sanirim gecen temmuzdu o

Hayir bu ataklarimin sebebini ust entrymde orneklerle anlattim ��������
    Şu var arkadaşın sağolsun çalışıp hazırladığı tabloyu tam incelemedim ama şöyle bir baktım. Bist100 düşüşlerinde bile hisse ağırlıklı fonlar iyi getiri elde etmiş. Bu da olumlu düşünmeye sebeb oluyor.

7. ppf bitmis bence hatta kisa vadeli borclanma araclari da bitmis
    kazanan kazaniyor bende bakiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya ustad sen beni tanimazsin sor pangaciya
    Ppf riskli diye almazdim

Oradan ne hale geldim dusun
    15 gun once tek kalemde 300k tcd aldim...biraz daha gecsin bak nasil kendini hisse yogunlarda bulacaksin

Paranin yuzu sicaktir 

Bak hayrani ustadima. Cok temkinli ama az da olsa tcd aliyor 
    tcd'siz olmuyor. Bu arada kendisi bu günü nasıl geçirdi acaba? Zararsız zinansız kapatmıştır bu günü inşallah

Sayfa 439/1000 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •