Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 439/1014 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Taze geldi...

Bursa

Antalya

İzmir

Mersin

Samsun

Trabzon

Çayeli

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    .......Diyelim ki İngiltere'de uluslararası katılıma açık büyük bir alış veriş merkezi ihalesi yapılıyor. İhale şartnamesinin fiyatı 50 bin USD olarak belirlenmiş. İhaleye katılmak isteyen firmalara herkes satın alma gücüne göre bedel ödeyecek deniyor mu? Ya da "Türkiye'de satın alma gücü Avrupa ülkelerine göre oldukça yüksek, bu durumda ücretleri üçte bir oranında düşürmek gerekir" diyen birisi çıksa bu görüş kabul görür mü? Demek ki SAGP, teorik olarak doğru olsa da uygulamada kullanılacak bir ölçü değil.....

Verdiği örnek çok açık anlama sorunun varsa yapacak birşey yok !Gerçekler acıdır.İşine gelmeyince demagoji ha
    Ben avrupaya gittiğimde suya 1 euro verirken o buraya gelip 1 lira veriyor ve ben daha zengin oluyorum. Bence iyi iş

3. Çevrenizde inşaat mı yok ? Kepçe izleyemiyor musunuz ? Mahrum kalmayın: online kepçe izleme sitesi kepceizle.com

http://www.kepceizle.com/

Her Gün 18:00'de Yeni Video!.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Kayınpedere geldim. Bağcıların siteler bölgesinde. 2+1 yeni biten sitelerde en düşük 600 bin tl miş ve hiç kalmamış nerdeyse.
    Eve dönünce kendi ilanımı 1.2 milyon yapacağım

Bunu gören diğer daire sahipleri de kendi ilanlarını güncelleyip yarından itibaren ülke de emlak fiyatlarını % 50 artırmayı planlıyorum

Herkese iyi bayramlar )

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yakinda ben saka yapmistim da dersin sen.

Zaten bunlar o yalani, saka'ya donusturme calismalari.

TOKİ, yaklaşık 150 milyon lira tazminat ödedi Kaynak: TOKİ, yaklaşık 150 milyon lira tazminat ödedi
    Başbakan Yardımcısı Canikli, TOKİ aleyhine 2 yılda 4 bin 793 dava açıldığını ve yargılamalar sonunda kurumun 18 milyon 635 bin TL tazminata mahkum edildiğini açıkladı. Kaynak: TOKİ, yaklaşık 150 milyon lira tazminat ödedi
    https://www.gercekgundem.com/toki-ya...di-282905h.htm

Hani birde arkasında TOKİ güvencesi var diye HAYAL proje PARK MAVERA `nın GMS alanlar var ya onlara ne demeli !... Adam 6 ay önce halka IRZ dan 42.5 Tl dan sertifika almış, aldığı sertifika 35 Tl den BIST de işlem görüyor, buna rağmen bazı zihni sinirler hala yaptığı işin doğru olduğuna inanıp yada inanmış görünüp millete ilgili forumda gaz veriyor. Hayır kabul ederim bir iş yaparsın yanılır zarar edersin ve gelir dersinki `KAZIKLANDIM`insanlarda senin yaptığın hatanın aynısını yapmazlar sende hiç olmazsa hayır duası alırsın. Ama yok mantık şu; `BEN KAZIKLANDIM SENDE KAZIKLAN . `Mantık bu olunca bende diyorum ki LAYIĞINIZI bulun ....
    Son düzenleme : umutabi; 02-09-2017 saat: 16:43.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

Hani birde arkasında TOKİ güvencesi var diye HAYAL proje PARK MAVERA `nın GMS alanlar var ya onlara ne demeli !... Adam 6 ay önce halka IRZ dan 42.5 Tl dan sertifika almış, aldığı sertifika 35 Tl den BIST de işlem görüyor, buna rağmen bazı zihni sinirler hala yaptığı işin doğru olduğuna inanıp yada inanmış görünüp millete ilgili forumda gaz veriyor. Hayır kabul ederim bir iş yaparsın yanılır zarar edersin ve gelir dersinki `KAZIKLANDIM`insanlarda senin yaptığın hatanın aynısını yapmazlar sende hiç olmazsa hayır duası alırsın. Ama yok mantık şu; `BEN KAZIKLANDIM SENDE KAZIKLAN . `Mantık bu olunca bende diyorum ki LAYIĞINIZI bulun ....
    Benim Projede GM Sertifikam yok fakat bölgeyi ve emlak piyasasını az-çok bilen bir kişi olarak şunları söyleyebilirim;

Sertifika ile satışa çıkan bloklar Projede Bulunan 9 bloktan 3 tanesi, 42,5 fiyatı ilk sertifika arzı için cazip bir fiyat değil, bunu kabul ediyorum. Hatta emlak talebinde daralma olduğu da açık, buna rağmen bu projede satışta olan dairelerin(halka arzlar hariç) 1/3'nün satıldığını söyleyebiliriz (bknz. kap açıklamaları) Bu arada projenin tamamlanma yüzdesi %15

Diğer taraftan ofisten yapılan satışlarda fiyatın halka arz fiyatından da yüksek olduğunu(ort. m2 4,700₺) biliyorum. Hatta borsada 100-200 k daha ucuz konut varken insanlar hala aynı konutu ofisten alıyorlar. Bununla ilgili pmvr3 kap açıklamalarına göz atabilirsiniz.

Neden daha fazla para vererek ofisten alıyorlar diye sorarsak bence 1. Projenin bir kısmının borsada arz edildiğini bilmiyorlar 2. Psikolojik etki. Halk Borsa deyince uçar kaçar bir durum olduğunu düşünüyor ve güven problemi yaşıyor.

olayı bu şekilde değerlendirmek daha doğru olacaktır.

Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Benim Projede GM Sertifikam yok fakat bölgeyi ve emlak piyasasını az-çok bilen bir kişi olarak şunları söyleyebilirim;

Sertifika ile satışa çıkan bloklar Projede Bulunan 9 bloktan 3 tanesi, 42,5 fiyatı ilk sertifika arzı için cazip bir fiyat değil, bunu kabul ediyorum. Hatta emlak talebinde daralma olduğu da açık, buna rağmen bu projede satışta olan dairelerin(halka arzlar hariç) 1/3'nün satıldığını söyleyebiliriz (bknz. kap açıklamaları) Bu arada projenin tamamlanma yüzdesi %15

Diğer taraftan ofisten yapılan satışlarda fiyatın halka arz fiyatından da yüksek olduğunu(ort. m2 4,700₺) biliyorum. Hatta borsada 100-200 k daha ucuz konut varken insanlar hala aynı konutu ofisten alıyorlar. Bununla ilgili pmvr3 kap açıklamalarına göz atabilirsiniz.

Neden daha fazla para vererek ofisten alıyorlar diye sorarsak bence 1. Projenin bir kısmının borsada arz edildiğini bilmiyorlar 2. Psikolojik etki. Halk Borsa deyince uçar kaçar bir durum olduğunu düşünüyor ve güven problemi yaşıyor.

olayı bu şekilde değerlendirmek daha doğru olacaktır.
    Hmm ! 3 yıl sonra bitirileceği söylenen şu anda sadece hayal olan bir proje olduğundan dolayı olmasın sakın. !... Toki güvencesi ne kadar sağlam acaba !... O yüzden mi Toki habire gerçekleşmeyen, bitirilmeyen güvencesi ! olduğu projeler için tazminat ödüyor . Neyse biz baştan uyarımızı yapalımda 3 yıl sonra dediydik ama siz laftan anlamadınız layığınızı buldunuz derken kimsenin söyleyecek lafı olmasın. Ha! umarım hayalciler kazanır bizde dediklerimizle kalırız zaten bizim amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil... Birde dip not düşmekte fayda var , ne tesadüftür ki ilk GMS için AK partili bir müteahhit projesi seçilmiş tamamen tesadüf olsa gerek.

AKP'NİN MÜTEAHHİTLERİ 10 Nisan 2008 16:15 tsi
    AKP'NİN MÜTEAHHİTLERİ 16 katrilyonluk ihalenin 10 katrilyonunu MÜSİAD, TUSKON, AKP'li işadamları paylaştı.

http://www.mesajhaber.com/?haber,1822

Bu arada bu haber 2008 haberi aradan geçen yıllar yandaşlık işinin altından çok sular geçirmiş , birde günümüzün TUSKON cularına göz atalım.

İşte Erdoğan`ı tehdit eden FETÖ`cü TUSKON üyelerinin batıl inançları!

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017...atil-inanclari

Nereden nereye dimi !....

Bu arada bende halk ekmeğin ekmeğini yemiyorum ama büyüden falan değil inanmam böyle saçmalıklara , benim derdim GüVEN, güvenmiyorum bu adamların yaptığı hiç bir şeye hepsi o...

Sayfa 439/1014 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •