Taze geldi...
Bursa
Antalya
İzmir
Mersin
Samsun
Trabzon
Çayeli
![]()
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Taze geldi...
Bursa
Antalya
İzmir
Mersin
Samsun
Trabzon
Çayeli
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Çevrenizde inşaat mı yok ? Kepçe izleyemiyor musunuz ? Mahrum kalmayın: online kepçe izleme sitesi kepceizle.com
http://www.kepceizle.com/
Her Gün 18:00'de Yeni Video!.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
TOKİ, yaklaşık 150 milyon lira tazminat ödedi Kaynak: TOKİ, yaklaşık 150 milyon lira tazminat ödedi
Başbakan Yardımcısı Canikli, TOKİ aleyhine 2 yılda 4 bin 793 dava açıldığını ve yargılamalar sonunda kurumun 18 milyon 635 bin TL tazminata mahkum edildiğini açıkladı. Kaynak: TOKİ, yaklaşık 150 milyon lira tazminat ödedi
https://www.gercekgundem.com/toki-ya...di-282905h.htm
Hani birde arkasında TOKİ güvencesi var diye HAYAL proje PARK MAVERA `nın GMS alanlar var ya onlara ne demeli !... Adam 6 ay önce halka IRZ dan 42.5 Tl dan sertifika almış, aldığı sertifika 35 Tl den BIST de işlem görüyor, buna rağmen bazı zihni sinirler hala yaptığı işin doğru olduğuna inanıp yada inanmış görünüp millete ilgili forumda gaz veriyor. Hayır kabul ederim bir iş yaparsın yanılır zarar edersin ve gelir dersinki `KAZIKLANDIM`insanlarda senin yaptığın hatanın aynısını yapmazlar sende hiç olmazsa hayır duası alırsın. Ama yok mantık şu; `BEN KAZIKLANDIM SENDE KAZIKLAN . `Mantık bu olunca bende diyorum ki LAYIĞINIZI bulun ....
Son düzenleme : umutabi; 02-09-2017 saat: 16:43.
Benim Projede GM Sertifikam yok fakat bölgeyi ve emlak piyasasını az-çok bilen bir kişi olarak şunları söyleyebilirim;
Sertifika ile satışa çıkan bloklar Projede Bulunan 9 bloktan 3 tanesi, 42,5 fiyatı ilk sertifika arzı için cazip bir fiyat değil, bunu kabul ediyorum. Hatta emlak talebinde daralma olduğu da açık, buna rağmen bu projede satışta olan dairelerin(halka arzlar hariç) 1/3'nün satıldığını söyleyebiliriz (bknz. kap açıklamaları) Bu arada projenin tamamlanma yüzdesi %15
Diğer taraftan ofisten yapılan satışlarda fiyatın halka arz fiyatından da yüksek olduğunu(ort. m2 4,700₺) biliyorum. Hatta borsada 100-200 k daha ucuz konut varken insanlar hala aynı konutu ofisten alıyorlar. Bununla ilgili pmvr3 kap açıklamalarına göz atabilirsiniz.
Neden daha fazla para vererek ofisten alıyorlar diye sorarsak bence 1. Projenin bir kısmının borsada arz edildiğini bilmiyorlar 2. Psikolojik etki. Halk Borsa deyince uçar kaçar bir durum olduğunu düşünüyor ve güven problemi yaşıyor.
olayı bu şekilde değerlendirmek daha doğru olacaktır.
Hmm ! 3 yıl sonra bitirileceği söylenen şu anda sadece hayal olan bir proje olduğundan dolayı olmasın sakın. !... Toki güvencesi ne kadar sağlam acaba !... O yüzden mi Toki habire gerçekleşmeyen, bitirilmeyen güvencesi ! olduğu projeler için tazminat ödüyor . Neyse biz baştan uyarımızı yapalımda 3 yıl sonra dediydik ama siz laftan anlamadınız layığınızı buldunuz derken kimsenin söyleyecek lafı olmasın. Ha! umarım hayalciler kazanır bizde dediklerimizle kalırız zaten bizim amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil... Birde dip not düşmekte fayda var , ne tesadüftür ki ilk GMS için AK partili bir müteahhit projesi seçilmiş tamamen tesadüf olsa gerek.
AKP'NİN MÜTEAHHİTLERİ 10 Nisan 2008 16:15 tsi
AKP'NİN MÜTEAHHİTLERİ 16 katrilyonluk ihalenin 10 katrilyonunu MÜSİAD, TUSKON, AKP'li işadamları paylaştı.
http://www.mesajhaber.com/?haber,1822
Bu arada bu haber 2008 haberi aradan geçen yıllar yandaşlık işinin altından çok sular geçirmiş , birde günümüzün TUSKON cularına göz atalım.
İşte Erdoğan`ı tehdit eden FETÖ`cü TUSKON üyelerinin batıl inançları!
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017...atil-inanclari
Nereden nereye dimi !....
Bu arada bende halk ekmeğin ekmeğini yemiyorum ama büyüden falan değil inanmam böyle saçmalıklara , benim derdim GüVEN, güvenmiyorum bu adamların yaptığı hiç bir şeye hepsi o...
Yer İmleri