Sayfa 439/484 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon
Arama sonucu : 3869 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Viop LXV

1. borsaymış..borsayı kim ziker bu ortamda..ortalık yangın yeri olmuş..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ben diyorum İstanbul boğazı sen diyorsun yandı göt. ağzı..
    tam sana göre söz..
    Ben hayatımda hiç senin gibi terbiyesiz olmadım. Beni anlamanı beklemiyorum zaten. Benim ömrüm senin gibi sadece konuşan konuştuğuna pozisyon alamayanlarla geçti. Sıkıntı yapma alışkınım yani neden kızıyorsun ki? Sadece yaptığın analizin en kestirme para kazanma yolunu gösterdim sana. Sonuçta bu işi burada herkes para kazanmak için yapıyor. Yanılıyor muyum yoksa öyle değil mi?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. burda herkes kendi fikrini yazarsa iyi olur..yırtık dondan çıkıp laf atmayın..fikrinizi yazın kaçın..okuyan okur okumayan sallamaz..
    kimse kimsenin yazdığını kafasızca eleştirmesin..

4. Anket yapalım istersen benim yazılarımdan rahatsız olanlar mı çok senin yazılarından rahatsız olanlar mı hodri meydan. Şu an kim takar borsayı madem senin burada işin ne? Her yazında terbiyesizce bir üslup. Sana öğretmediler mi adabı muaşeret diye bir şey var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    eğer abd olayı büyütür de İrandan göç dalgası geldiğinde ekonomi çöp olur-borsa çöp olur ..değil 5500, 2500 olsa almam..
    Rakamlara takılma.!!!
    Yüksek enflasyon olan ülkede.!!
    Paranın zaman değeri.!!!
    Dansöz Asena gibidir.!!!

Tr de ekonomi.!!!
    İthalata göbekten bağımlı.!!!
    Sürekli dışardan borçlanarak.!!
    Tüketim ekonomisi üzerine kurulan.!!
    3 kayıt ekonomisidir.!!

Dış,iç borç batağına saplanmıştır.!!!
    Pansumanla günü kurtaran.!!

Ölüm yatağındaki.!!!

Kanser hastasıdır.!!!

Borsanın gücünü .!!

Ülkenin üretim gücü belirler.!!!

Oda sende yok.!!!

Kerhanedeki kadının müşteri beklediği.!!

Borsada.!!
    Herkes yabancı müşteri bekliyor.!!

Kova pardon .!!
    Zombi olmuş şirketlere.!!!
    Borsaya yabancı gelmez.!!!

Teknik olarak iflas etmiş ülkede.!!!

Sefillik her geçen gün hat safada.!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Sizin derdiniz finans piyasaları falan değil. Diğer konularında burası yeri değil. Burası Viop topiği. Cafe topicleri var bu tarz sohbetlerinizi orada yapabilirsiniz. Hiç kimseye zerre faydası olmayan bu yazılardan ve özellikle üsluptan ben rahatsızım.

Bak ben 1 kere yazıyorum 100 kere de yazmam aynı şeyleri.

Hatta kafam kızarsa yine hiç yazmam uzunca süre. Topiği topiclikten çıkartmışsınız gelip yazacak cidden buraya katkı verecek insanlar eminim sırf buradaki ortam yüzünden gelip burada yazı yazmaz.

7. ben rakamlardan görüyorum bu durumu zaten..
    hiçbir ülkede hisse senedi 5 yılda 100 kat çıkıp sonra 50 kata inip yatırımcı beklenmez..
    enflasyona bakıyoruz 10 kat ama hisseye bakıyoruz 50 kat yukarda..bunu 1 milyon kez yazdım..ama hala anlamayan angutlar var..kızıyorum artık..
    len kerizler bu durumu beyninize amaliyatlamı sokmam lazım..çok yazarsam da adamın zoruna gidiyor, salakmıyız anlıyoruz diyor..eee..
    adamlar 5 yıl önceden başlamışlar operasyona..daha o yıllarda şimdiki durumun bilgileri verilmiş olmasa( kimden aldılar bu bilgileri ) böyle büyük boklar yerlermi..
    sığır beyinliler diyecem artık..
    herkese değil sözüm..bir iki kişi zorladı beni..
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Zombi olmuş şirketlere.!!!
    Borsaya yabancı gelmez.!!!

Teknik olarak iflas etmiş ülkede.!!!

ula vula ula

koşun ula koşun... fayiz düşüyoru

Sayfa 439/484 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız