Sayın ICO siz hala Marshall batacak diye yazın...
Merhaba Sayın Ata_306.. Doğrudur o baralper benim.. Ben kimseye küsmedim sadece orada ky yı bilgilendirmem yol göstermem ve bire bir isabetli teknik yorumlarımdan ötürü bazı çevrelerin işine gelmedim ve üyeliğim donduruldu.. Sıkıntı yok hocam meyve veren ağaç taşlanır, bizim toparakların yılardır değimeyen kuramı malesef...
Marsall a gelince ; teknik olarak gördüklerimi burada bilemeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim birilerine faydamız dokunur bir hayır duası alırsak ne mutlu..
Bir kac kelimede ben yazayim. Tahta buyuk Bir titizlikle iki yildir toplaniyormus gibi geldi Bana kaadin en iyi alim yeri 29 lira idi. Neyse ucar kacar gorunmesede Yukari trend basliyacaktiki (level atliyacakti) satis yedi. 40 lira uzeri tutunamadi. En son cuma gunu Gereksiz Bir sekilde Geri cekildiki ickillendim. Demekki adi herifler tahtada sat al yapiyor dedim 30 liraya yakin yerden topla 36 uzeri kucaa ver. %20 miss gibi gecininirsin. Amma cuma pastasinda biri 20 bin civari mal bosaltmis.. yani Bu Kriz meselesinden haberi olmamasi mumkun degil. Bariz Bir satis oldu Cuma gunu. Kim yaptiysa ertesi gunu ne olacagini bilen biri.. mal bosalt asagidan yerine koy insider tradengin babaannesi diye buna denir.
HTC EVO 3D X515m cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı iki gün boş bıraktık millet birbirini yemiş.40.64 ü görür demiştim .Akıllı spek takipte olduğu için 39,66 dan hisse geri döndürmüş.
Bana göre,
39,20 yi geçerse çıkş hızlanır.
35,20 yi gelirse gemiyi terk etmek gerekir.
Şu an kısa vadeli pozisyon iyi görünmese de yarın 36,30 un (değebilir) altına sarkıcağını düşünmüyorum.
---9 günlük ortalaması 37,67
---21 günlük ortalaması 36,92
---52 günlük ortalaması 36.05
---100 günlük ortalaması 35.46
Muhtemelen olaki pozitif yönde ilerleme olursa bu seviyeler(kırmızı sayılar ) önümüze set çekilebilir.
son 1 aylık Takaslara baktığımda da Ak ın elinde 1400 lot daha(garanti virmanı işini saymazsak) görünüyor.Yarın bu lotları da verdikten sonra kendi kabuğuna çekileceğine,başka yatırım kuruluşları devreye gireceğini düşünüyorum.
Yazılarım biraz karışık olabilir ama yapacak birşey yok.Bu yazılanlar tamamen kendi yöntemim olup .YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK GÖRMEYİNİZ LÜTFEN.
Hani derler ya acemi çalışması ondan işte.SAYGILAR SEVGİLER.
Bu arada lütfen ama lütfen birbirimizi kırarak bir yere varamıyacağımızı unutmayalım.
Adamlar pozitifleşen bilançoyu bile negatif olarak algılattırdı dediğiniz gibi belkide aşağıdan toplamak için satış baskısı oluşturdu. Ama bilançolarda ki satış/pazarlama ve yönetim giderlerini eskisi gibi şişiremeyecekler çünkü SPK ve Maliye enselerinde... Marshallın yıllardır sömürülen küçük ortakları uyanmaya başladı...
İnşallah batar diyorum batacak demiyorum şahsen batması beni mutlu eder ama bu mali yapısıyla batması mümkün değil rahat olun...
Bu arada spek yarın bi güzel aşağıya basar artık Hollanda menşeili sonuçta firma
Aşağılarda alırız 37-40 arası satarız artık son 5 sene nin 4 ayında yaptığımız gibi...
Umut pompacıları 100-200 beklesin ama hahaha 😁
Bu arada Hollanda gelişmesi hiç iç açıcı olmadı.Malum AKzanobel bu duruma nasıl bakacak yarın göreceğiz.Yada genel olarak bist diyelim.Daha önceki verdiğim seviye olan 40,64 ü revize ederek 41,50 çıkarttım.SAYGILAR SEVGİLER.
Yer İmleri